Hirdetés:

Érkezik az új Kodak S-1 fényképezőgép

Kodak S-1 MFT fotoshirekA Kodak hamarosan egy új fényképezőgéppel fog megjelenni a fotós piacon, ami egy Mikro Négyharmad rendszerű (angolul MFT) kompakt fényképezőgép lesz majd. Egyelőre csak pár hírmorzsa alapján tudunk némi információt közölni a specifikációról. Azt tudni lehet, hogy Kodak S-1 néven fogják forgalomba hozni, beépített Wi-Fi csatlakozási lehetőség lesz, és (gondoljuk) Full HD videó felvételre is képes lesz – ez már szinte alap funkció -, továbbá egy új, saját fejlesztésű időzítő / távkioldó szoftvert is bele fognak építeni. Hogy ez pontosan milyen lesz nem tudni, de természetesen alapos tesztelés után fogják azt beprogramozni a gépbe.

Kodak S-1 back-fotoshirek

A hátoldalon a már megszokott LCD (szinte biztos, hogy 3″-os lesz) kijelző kap majd helyet, de túl sok gombot se raktak rá, ami arra enged következtetni, hogy számos dolog a menüből lesz elérhető és nem a gombokkal – persze ne felejtsük el, hogy kompaktról van szó. Ha már gombokról esett szó érdemes megemlíteni a két darab FN1 és FN2 programozható gombokat, amivel megkönnyíthetjük a fotózást saját magunknak. Van egy rögzítő gomb és egy videófelvevő gomb is.


Hirdetés:

Az objektíveket illetően nincs biztos információ. Egyes hírek szerint az Olympus fogja szállítani nekik az optikát, más hírek szerint meg sajáttal fognak dolgozni. Meglátjuk, de az biztos, hogy a Kodak gyárra már ráfért ez az új fényképezőgép, hiszen az utóbbi időkben nem sok új modellel bővült a kínálat.

Hirdetés:


 

 Mikro 4/3 rumors

Ez is érdekelhet:  SONY: új G Master™ 300mm F2.8 érkezik

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 950
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x