Hirdetés:

Érkezik az új Kodak S-1 fényképezőgép

Kodak S-1 MFT fotoshirekA Kodak hamarosan egy új fényképezőgéppel fog megjelenni a fotós piacon, ami egy Mikro Négyharmad rendszerű (angolul MFT) kompakt fényképezőgép lesz majd. Egyelőre csak pár hírmorzsa alapján tudunk némi információt közölni a specifikációról. Azt tudni lehet, hogy Kodak S-1 néven fogják forgalomba hozni, beépített Wi-Fi csatlakozási lehetőség lesz, és (gondoljuk) Full HD videó felvételre is képes lesz – ez már szinte alap funkció -, továbbá egy új, saját fejlesztésű időzítő / távkioldó szoftvert is bele fognak építeni. Hogy ez pontosan milyen lesz nem tudni, de természetesen alapos tesztelés után fogják azt beprogramozni a gépbe.

Kodak S-1 back-fotoshirek

A hátoldalon a már megszokott LCD (szinte biztos, hogy 3″-os lesz) kijelző kap majd helyet, de túl sok gombot se raktak rá, ami arra enged következtetni, hogy számos dolog a menüből lesz elérhető és nem a gombokkal – persze ne felejtsük el, hogy kompaktról van szó. Ha már gombokról esett szó érdemes megemlíteni a két darab FN1 és FN2 programozható gombokat, amivel megkönnyíthetjük a fotózást saját magunknak. Van egy rögzítő gomb és egy videófelvevő gomb is.

Az objektíveket illetően nincs biztos információ. Egyes hírek szerint az Olympus fogja szállítani nekik az optikát, más hírek szerint meg sajáttal fognak dolgozni. Meglátjuk, de az biztos, hogy a Kodak gyárra már ráfért ez az új fényképezőgép, hiszen az utóbbi időkben nem sok új modellel bővült a kínálat.


Hirdetés:
Hirdetés:

 

 Mikro 4/3 rumors

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x