Hirdetés:

Elmarad jövőre a Photokina

Kishírek a nagyvilágból:

Sajnos szomorú hírt kell közölnünk veled. Biztos forrásból kaptuk a hírt, miszerint jövőre, 2019-ben elmarad az évek alatt jó hírnevet szerzett kölni kiállítás.

Hirdetés:


Első olvasatra mi is felhúztuk a szemöldökünket, hiszen fura volt ezt olvasni, de az még furább lesz, ami kifogás, illetve bejelentés áll e mögött. 

Kölnben rendezik meg a fotós szakma egyik legnagyobb eseményét immár több évtizede (Wikipédia szerint 1950-től).  Évről évre egyre több és nevesebb szolgáltató, gyártó jelenik meg legújabb termékeivel, illetve szolgáltatásaival, mégis úgy néz most ki, hogy a szervezők nem elégedettek az eredményekkel, így a 2019-es rendezvény elmarad

A bejelentés értelmében  a szervezők szándéka, hogy a Photokina az egyik legmeghatározóbb és legjelentősebb, legismertebb, “legmenőbb” kiállítás legyen a fotográfia és képi vizualizáció területén (de szépen megfogalmaztam / a szerk.).


Hirdetés:

Így lehetőséget és helyet szeretnének biztosítani még több kiállítónak azzal, hogy időt és teret engednek kínálatuk tökéletesítésében, és így még több látogatót és célcsoportot érhetnek el, természetesen a hírverés is nagyobb lehet majd. 

Egy szó mint száz terjeszkedni szeretnének térben és időben a mátrixban. 

Az új kiállítás időpontja 2020. május 27-30.

A teljes bejelentés itt olvasható (angol)

***

Mondjuk az továbbra is kérdés, hogy például a jövőre tervezett Nikon D6 és D760, vagy az új  Sony szenzor, vagy éppen az új Canon vázak a CP+-on kívül milyen olyan nagyobb szabású rendezvényen tudják majd bemutatni ezeket? Szerinted, írd meg véleményedet. 

Ez is érdekelhet:  Két új Nikon Z objektívet fejlesztenek

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x