Hirdetés:

Eisa díjat kapott a Nikon D5500

A Nikon nagy presztízsértékű győzelmet aratott az EISA-díj idei átadóján, hiszen a Nikon D5500 nyerte el a „European Consumer D-SLR Camera 2015-2016” (Legjobb európai amatőr D-SLR fényképezőgép 2015–2016) díjat.

A Nikon ezzel tovább gyarapította díjátadókon elért sikereit: a TIPA (Technical Image Press Association) idei díjkiosztóján a Nikon három díjat nyert. DSLR kategóriába a D5500 a „Best Entry Level DSLR” (Legjobb belépő szintű DSLR) díját, míg a D810 a „Best Professional D-SLR” (Legjobb professzionális D-SLR) díját kapta.

Az EISA minden évben kiválasztja az audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak legjobbjait az előző 12 hónap folyamán Európában piacra dobott termékek közül. Azokat a termékeket díjazza, amelyeket a lelkes és professzionális közönség leginkább értékel kiemelkedő minőségük és kreatív funkcióik miatt. A díjak odaítélését végző zsűriben több mint 50, Európa akár 22 országában megjelentetett, élvonalbeli fotós, videós, audio-, valamint otthoni, színpadi és mobilelektronikával foglalkozó szaklap képviselője kap helyet. www.eisa.eu


Hirdetés:

Az EISA zsűrijének tagjai mondták: „A Nikon D5500 kompakt, könnyű, de kiváló teljesítményű D-SLR fényképezőgép egyszerűen használható vázzal. A 24 megapixeles érzékelő a kategóriájában vezető képminőséget kínál kiváló felbontással, mivel nincs optikai aluláteresztő szűrő, illetve hatalmas a dinamikatartomány, főleg alacsony ISO-beállítások mellett. A 39 pontos automatikus élességállítás felülmúlja a versenytársakat, főleg a mozgó témák követésében. Az ergonomikus váz szokatlanul kényelmes fogást biztosít a fényképezőgép kis méretéhez képest, a sokoldalúan mozgatható érintőképernyő pedig elfordítható és önarcképek készítésére is használható. A számos manuális beállítási lehetőséget és beépített Wi‐Fit kínáló Nikon D5500 mindent tartalmaz ahhoz, hogy a lelkes fotósok nagyszerű fényképeket készíthessenek és oszthassanak meg.”

Hirdetés:


www.nikon.hu

Ez is érdekelhet:  Két új Nikon Z objektívet fejlesztenek

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 950
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x