Hirdetés:

Canon EOS 1300D

 

A Canon bemutatta legújabb, belépő szintű EOS DSLR fényképezőgépét, az EOS 1300D-t. Az EOS 1300D azok számára ideális választás, akik a mobillal készült képekhez hasonlóan azonnal meg szeretnék osztani az élményeiket, de már nem csak kattintanak, hanem képeket alkotnak.

A beépített Wi-Fi és NFC-funkció jelentősen megkönnyíti a memóriakártyán lévő fotók online megosztását. Emellett továbbfejlesztett funkciók egész sora gondoskodik arról, hogy az EOS 1300D használója lenyűgöző fotókat és videókat készíthessen.

Minőségi képek egyszerűen

Hirdetés:


Az új fényképezőgép egy kiválló eszköz, ha valaki ki akar tűnni képeivel a tömegből. A továbbfejlesztett  DIGIC 4+ processzor és az APS-C méretű, 18 megapixeles szenzor tökéletes páros, a mindennapok igényeihez. És ahogyan egyre jobban nő a fotósok „étvágya” a szebb, jobb kompozíciókra, a géphez elérhető több mint 80-féle EOS EF objektív között biztos lesz megfelelő a továbblépéshez.

Az EOS 1300D jól teljesít a legkülönbözőbb helyzetekben: kis mélységélességű, elmosott hátterű fotókat lehet vele készíteni emberekről és tárgyakról, de a közeli természetfotók, portrék vagy városképek esetében is olyan  eredményt kapunk, amit bárki büszkén osztana meg ismerőseivel.

canon eos 1300d kezeloszervek


Canon EOS 1300D

Az automata beállítástól a kreatív képekig

Egy DSLR-géppel való fotózás elbátortalaníthatja a kezdőket, ám az EOS 1300D-vel még a fotós tapasztalattal nem rendelkező felhasználók is remek fotókat tudnak készíteni az automata funkcióban.

A Scene Intelligent módban a fényképezőgép maga választja ki az adott témához legjobban illeszkedő beállítást. Ugyanakkor magunk is választhatunk a különböző szituációkhoz megfelelő előre beállított  képrögzítési módok között, így például a profi vagy amatőr gasztrobloggerek ételei ínycsiklandóan örökítetőek meg a „food” módban. A gyors Auto Focus funkció a keresőn keresztül biztosítja, hogy még a mozgó tárgyak is mindig fókuszban maradjanak. A vicces és egyedi fotók rögzítésére való szűrők  (például Játékkamera és Halszem) is megtalálhatók a kínálatban.  

Ez is érdekelhet:  Két új Nikon Z objektívet fejlesztenek

Ahogy a felhasználó egyre gyakorlottabb lesz úgy válthat át a félautomata, illetve kézi vezérlésre.  Megválaszthatja saját kreatív beállításait – kezdve a rekesz értékétől a zársebességen át egészen az ISO-értékig (ISO 100 és 6400 között, mely 12800-ig terjeszthető ki).

Az EOS 1300D nagy szenzorával a profikat idéző Full-HD videók készíthetőek és szemben a telefonos videókkal ennél a fényképezőgépnél kihasználható a mélységélesség minden előnye ha valakit, vagy valamit ki akarunk emelni a háttérből.  A Video Snapshot módban egy sor rövidfilmet lehet készíteni, amelyeket a gép automatikusan összefűz egy olyan frappáns klippé, amely összefoglalja a nap eseményeit.

Megosztás, tárolás és visszanézés


Hirdetés:

Az EOS 1300D NFC és új Wi-Fi csatlakozási funkciókat is kínál a fotók útközben történő egyszerű megosztásához. Ha NFC-képes Android-mobilt használunk, azt elég csak közel tartani a fényképezőgéphez ahhoz, hogy a Canon Camera Connect App segítségével a telefonról gyorsan elküldjünk egy, a fényképezőgépen lévő fotót vagy videót. A géphez kapcsolódó okostelefonnal egyébként távolról is fotózhatunk.

A beépített Wi-Fi segítségével közvetlenül tölthetjük fel anyagainkat a fényképezőgépről[1] különbözöő felhőtárhelyekre – köztük a Canon iristába –, és másokkal megoszható webes galériákat hozhatunk létre belőlük. A fotók még egyszerűbb tárolása és megosztása érdekében az EOS 1300D a Canon Connect Station CS100-hoz is csatlakoztató.

 


[1] Közvetlenül a fényképezőgépről is feltöltheti anyagait egy Wi-Fi router segítségével

 

 

Canon

 

 

 

 

 

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x