Hirdetés:
hírek

Bővül a Nikon DL prémium kompakt fényképezőgép család

A NIKON átformálja a prémium kompakt fényképezőgépek piacát egy vadonatúj termékcsaláddal, amely a mindig új témát kereső fotósoknak hordozható módon nyújt mindig tökéletes eredményt. A legendás NIKKOR optika és a nagy teljesítményű NIKON technológia segítségével a NIKON DL prémium kompakt fényképezőgépek hihetetlen képminőséget biztosítanak minden lehetőség kihasználásához. 

Három készülék alkotja a vadonatúj termékcsaládot: a NIKON DL24-85 f/1.8-2.8, a NIKON DL18-50 f/1.8-2.8, valamint a NIKON DL24-500 f/2.8-5.6. Mindegyik fényképezőgép rögzített NIKKOR zoomobjektívet tartalmaz nagy teljesítményű optikával, a NIKON D-SLR objektívekhez hasonlóan, valamint egy fényerős, 1 hüvelykes, CX formátumú érzékelőt. Akármelyik NIKON DL fényképezőgépet is használja a fotós, 20,8 megapixeles állóképeket rögzíthet JPEG- vagy NEF- (RAW-) formátumban, valamint 4k/UHD-videókat 30p/25p sebességgel.

Minden NIKON DL prémium kompakt fényképezőgép használja a NIKON híres speciális hibrid AF-rendszerét a villámgyors témabeméréshez. A négy CPU-s EXPEED 6A képfeldolgozó rendszer a motorja a fényképezőgépek elképesztő fényképezési sebességének: az első képkockán rögzített élesség esetén akár az elképesztő 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp mellett készíthet felvételeket. A NIKON Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés) rendszere továbbfejlesztett remegésérzékelést és -kompenzálást nyújt, és minden modell gyors indítási és válaszidőket biztosít.

Ezenfelül mindegyik fényképezőgép rendelkezik az ISO 518-as vakupapuccsal, amelyhez különböző kiegészítők, köztük a már sokat bizonyított NIKON D-SLR vakuk is csatlakoztathatók. NIKON DL-tartozékként elérhető többek között az opcionális, DF-E1 dönthető elektronikus kereső (EVF) szemérzékelővel, amelynek nagy kontrasztú információs kijelzője jó láthatóságot biztosít. A NIKON D-SLR készülékeket használók értékelni fogják az ismerős vezérlőgombokat, tárcsákat és menüket. És minden típus objektívvázán megtalálható a jellegzetes, arany színű NIKKOR gyűrű.

Kompakt, de kompromisszummentes: minden elkészített kép potenciálisan a legjobb műve is lehet

 

A NIKON DL24-85 f/1.8-2.8 – Nem kell többet sajnálkoznia a mindig új témát kereső fotósoknak

A nagy fényerejű NIKKOR 24-85mm f/1.8-2.8 zoomobjektív kivételes rugalmasságot és Szuper makró módot nyújt az igen részletes közelikhez. A fényképezőgép egy 1,037 megapixeles, dönthető OLED-érintőképernyőt és felugró vakut is tartalmaz. Az objektívvázon testre szabható vezérlőgyűrű és zoomgyűrű helyezkedik el. Ezüst vagy fekete színben kapható.

A NIKON DL18-50 f/1.8-2.8 – széles látókör hordozhatóan

Lenyűgöző f/1,8-as fényerő 18 mm-en: ez a NIKON DL készülék a NIKON által valaha készített legfényesebb ultranagy látószögű objektívet tartalmazza. Az objektíven a NIKON híres Nanokristály bevonata biztosít nagyobb képtisztaságot. A fényképezőgép egy 1,037 megapixeles, dönthető OLED-érintőképernyőt és beépített Perspektíva korrekciót is tartalmaz. Klasszikus fekete színben kapható.

A NIKON DL24-500 f/2.8-5.6 – Komoly átfogás és képminőség teszi értékessé

A kivételesen erős, 21x-es zoommal ellátott NIKKOR objektív és a SPORT (VR) mód révén ez a NIKON DL készülék kiváló társa lehet a mindig új témát kereső fotósoknak. A fényképezőgépben egy 2,359 megapixeles OLED elektronikus kereső, valamint egy nagy felbontású kihajtható OLED-érintőképernyő található. Klasszikus fekete színben kapható.

SnapBridge: NIKON DL fényképezőgépe mindig kapcsolatban lehet intelligens eszközével

Az új NIKON DL sorozat összes fényképezőgépe teljesen kompatibilis a SnapBridge rendszerrel. A Bluetooth®* Low Energy technológiával a SnapBridge állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn a fényképezőgép és egy okostelefon vagy táblagép között. A képeket a fotósok már a fényképezés során szinkronizálhatják egy intelligens eszközzel, és a NIKON-minőségű képek egy pillanat alatt megoszthatók. A SnapBridge révén egy intelligens eszköz segítségével a fényképezőgép legfontosabb funkciói is vezérelhetők, a fényképezőgép naprakészen tartható, stb. 

www.NIKON.hu


A Bluetooth® szóvédjegy a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye; a NIKON Corporation engedély alapján használja.

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük