hírek

A Canon szponzorálja a 2019-es rögbi-világbajnokságot

 

A Canon bejelentette, hogy korábbi szerződését meghosszabbítva a 2019-es rögbi-világbajnokság első hivatalos szponzora lesz. A Japánban megrendezésre kerülő versenysorozat összesen 12 városban* zajlik majd szeptember 20-tól november 2-ig. A Webb Ellis-kupáért 20 nemzet csap össze.

Ahogy korábbi sportesemények szponzorálása során, úgy most is jelentős háttérsegítséget nyújt a Canon a rögbikupán tartózkodó sportújságíróknak, számtalan fényképezőgép és objektív kölcsönzésének és szükség esetén az akkreditált fotósok felszerelésének szervizelésével.. De a szervezőknek is nagy segítséget jelent a Canon támogatása, hiszen a rendezvény valamennyi felmerülő nyomtatási és másolási feladatában is segítséget nyújtanak majd.


Hirdetés:

Canon


* Sapporo City, Iwate Prefecture and Kamaishi City, Saitama Prefecture and Kumagaya City, Tokyo Metropolitan, Kanagawa Prefecture and Yokohama City, Shizuoka Prefecture, Aichi Prefecture and Toyota City, Osaka Prefecture and Higashiosaka City, Kobe City, Fukuoka Prefecture and Fukuoka City, Kumamoto Prefecture and Kumamoto City, Oita Prefecture

TM © Rugby World Cup Limited 2019. All rights reserved.

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük