Kezdőlap » hirek » A Canon szponzorálja a 2019-es rögbi-világbajnokságot

A Canon szponzorálja a 2019-es rögbi-világbajnokságot

 

A Canon bejelentette, hogy korábbi szerződését meghosszabbítva a 2019-es rögbi-világbajnokság első hivatalos szponzora lesz. A Japánban megrendezésre kerülő versenysorozat összesen 12 városban* zajlik majd szeptember 20-tól november 2-ig. A Webb Ellis-kupáért 20 nemzet csap össze.

Ahogy korábbi sportesemények szponzorálása során, úgy most is jelentős háttérsegítséget nyújt a Canon a rögbikupán tartózkodó sportújságíróknak, számtalan fényképezőgép és objektív kölcsönzésének és szükség esetén az akkreditált fotósok felszerelésének szervizelésével.. De a szervezőknek is nagy segítséget jelent a Canon támogatása, hiszen a rendezvény valamennyi felmerülő nyomtatási és másolási feladatában is segítséget nyújtanak majd.

Canon

Hirdetés:


* Sapporo City, Iwate Prefecture and Kamaishi City, Saitama Prefecture and Kumagaya City, Tokyo Metropolitan, Kanagawa Prefecture and Yokohama City, Shizuoka Prefecture, Aichi Prefecture and Toyota City, Osaka Prefecture and Higashiosaka City, Kobe City, Fukuoka Prefecture and Fukuoka City, Kumamoto Prefecture and Kumamoto City, Oita Prefecture

TM © Rugby World Cup Limited 2019. All rights reserved.

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet:  Fotográfia napja - augusztus 19.
Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x