Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

6 új Canon objektív érkezik RF foglalathoz

Az objektívek gyártásában a világon vezető szerepet betöltő Canon Europe ma újra bizonyítja elkötelezettségét a nemrégiben bevezetett EOS R rendszer és RF foglalat további fejlesztése mellett. 2019-ben 6 vadonatúj objektívet dob piacra így eléri a 140 milliós gyártott darabszámot az EF és RF objektívek teréni. A fotózás és videózás eddigi határait áttörő innovatív Canon EOS R rendszer és RF választék a felhasználók számára korlátok nélküli kreativitást tesz lehetővé a tehetségük kibontakozását segítő eszköztárral.

Az új objektíveket az EOS R rendszerrel dolgozó fotósok változatos alkalmazási területeken használhatják: tájkép, rendezvény, portré vagy videó egyaránt magas minőségben rögzíthető általuk.

Az RF foglalat – az alapoktól fejlesztve

A Canon az EOS R rendszert és az RF foglalatot teljesen újonnan fejlesztette, hogy az elismert EOS rendszer hagyományait követve új távlatokat nyisson a képalkotás vezető márkájaként. Hallgatva a piac visszajelzéseire, a felhasználók igényeit figyelembe véve fejlesztette a Canon az új technológiát, és így a jövő igényeinek már ma megfelel. A vezérelv az egyszerű kezelhetőség és a jövőbeni, még szélesebb objektív portfólió kialakításának lehetősége volt.

Az EOS R rendszer a 30 éve meghatározó EOS család legjobb vívmányait is tartalmazza, és még szabadabb alkotásra ösztönzi a fotósokat. A 2018 szeptemberében bemutatott RF objektív foglalat olyan radikális újítás volt, amellyel a lehető legközelebbről lehetett nagy tárgyakat is fotózni és minden korábbinál több fényt engedett az érzékelőn át.

Az RF foglalat hatékonyabban közvetíti a váz és az objektív között a kommunikációt, a világ eddigi leggyorsabb autofókuszát eredményezve full frame tükörnélküli fényképezőgépenii. A foglalat rövid hátsó élességállítása és 54 mm átmérője egy teljesen új generációs objektív sorozat tervezéséhez nyit utat, kis méretben is rendkívüli képminőséget és teljesítményt eredményez.

6 objektív – a kifejező, egyedi képalkotás új eszközei

A Canon objektívek legjobb hagyományai mentén az új sorozat vadonatúj optikai fejlesztése élvonalbeli képfeldolgozással átlépi a kreativitás eddigi határait.

RF 85mm F1.2L USM és RF 85mm F1.2L USM DS

Portréfotózásokhoz a nagy rekesznyílású közepes teleobjektív vagy az nyújt kivételes lehetőségeket. A DS változat az előtér vagy háttér elmosásával csodás bokeh hatást produkál.

Ez is érdekelhet:  Megjelent: SONY A7C II és A7C R

RF 24-70mm F2.8L IS USM

Standard zoom objektív események, esküvők, tájképek fotózásához ideális.

RF 15-35mm F2.8L IS USM

Széles látószöget és gyors rekeszt egyaránt nyújt, különféle részletgazdag állókép témákhoz, mint például épületek, enteriőrök, tájképek.

RF 70-200mm F2.8L IS USM

Az életképeket megörökítő fotográfusoknak készül, nagy sebességű közepes teleobjektíves zoom objektív esküvők, sportesemények vagy az állatvilág mozgalmas képeihez.

RF 24-240mm F4-6.3 IS USM

Sokoldalú, többcélú objektív haladó amatőr fotósok és hobbivideósok számára. Sokféle fókusztávolságot kínál, hogy utazások során a kalandok és a természet pillanatait élénken megörökítse.

Az új objektív sorozatról így beszélt Issei Morimoto, a Canon Europe termékmarketing alelnöke:

„Tavaly az EOS R rendszer bevezetésével újraírtuk a fotózás és a videózás jövőjét. A Canon az innováció, a kompatibilitás és a minőség bajnoka lett az EOS R rendszer és az RF foglalat kivételes erősségei révén. Az EF és RF objektívek 140 milliós gyártott darabszámával mérföldkőhöz értünk. Az új RF foglalat minden fotós és videós kreatív lehetőségeit bővíti, függetlenül attól, hogy EOS vagy EOS R rendszerrel dolgozik, vagy esetleg most lép át a full frame világába. Mai bejelentésünkkel elkötelezzük magunkat megkezdett újításaink mellett történelmi hagyományainkra építve, további befektetésekkel a full frame fejlesztés érdekében. Elsődleges célunk az optikai kiválóság folyamatos fejlesztése, hogy felhasználóink káprázatos képeket készíthessenek.”


i 2018 december 18.-án összesített gyártott darabszám 140 millió, beleértve az RF és mozi objektíveket.
ii 2019 február 13-I állapot szerint: cserélhető objektíves digitális tükörnélküli fényképezőgépek 35 mm full frame képérzékelővel, a képsíkban kontraszt- és fázisfelismerő autofókusszal. A CIPA-irányelvek alapján mért AF-fordulatszám alapján számítva (eltér a felvételi körülményektől és az alkalmazott objektívektől). Belső módszerekkel mérve. Mérési feltételek: EV12 (környezeti hőmérséklet/ISO 100), kézi üzemmód, az RF 24-105 mm F4 L IS USM használatával (24 mm-es fókusztávolsággal) az alábbi beállításokkal: az exponálógomb használatával kioldott zár, 1-pontos AF (Középső AF), Egyképes AF)

www.canon.hu

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

1 Hozzászólás

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
1
0
Írd meg a saját véleményedet.x