Hirdetés:
hírek

12-200mm F3.5-6.3 objektív az Olympustól


OLYMPUS M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3

Az Olympus bemutatja a tükörnélküli fényképezőgépek legnagyobb zoomteljesítményű objektívjét. A 16,6x zoom objektív, az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 az ideális mindenes objektív – a fotózás rajongóinak tervezve. 

Az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 16,6x zoomteljesítményével új szintet képvisel a tükörnélküli fényképezőgépek számára tervezett zoom objektívek között – ráadásul kiváló optikai jellemzőkkel és rajzolattal is büszkélkedhet a nagylátószögtől a telefotókig. A lenyűgözően kompakt és könnyű kivitel por-, csepp- illetve fagyálló tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul nagysebességű és nagypontosságú autofókusz-rendszert is kapott. Ez a rendkívül megbízható teljesítményt nyújtó objektív tökéletes segítőtárs lehet tájak, városok és emberek fotózásához egyaránt.

Élvonalbeli zoomteljesítmény – időjárásálló kivitelben

16,6x nagyítási képességével az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 messze a legnagyobb zoomteljesítményt kínáló objektív a tükörnélküli fényképezőgépek számára tervezett kategóriájában1. A 12-200mm (35mm ekvivalens érték: 24-400mm) gyújtótávolságot átfogó – ezáltal a nagylátószögtől a telefotókig kiválóan használható – objektív hozza az Olympustól megszokott, kisméretű és könnyű kivitel minden előnyét: az új M.Zuiko családtag a legkülönfélébb fotós feladatok megoldásához ideális.

Az M.Zuiko PRO szériából ismert, gondtalanságot kínáló por-, csepp- és fagyálló kialakítás tovább fokozza a megbízható, sokoldalú használhatóság lehetőségeit – szinte az időjárástól függetlenül.

Az optikai tervezés és a nagysebességű, precíz AF kiváló képminőséget garantál


Hirdetés:

Az Olympus tervezőmérnökei a kompakt kivitel elérésére törekvés mellett különös figyelmet szenteltek a speciális – például a Super ED és aszférikus – lencsék tökéletes elrendezésének, ezzel a teljes zoomtartományban hatékonyan csökkentve a kromatikus aberráció és a torzítás hatásait. A ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonat nagymértékben csökkenti a szellemkép és a becsillanás kockázatát.
Emellett az ED 12-200mm F3.5-6.3 MSC (Movie and Still Compatible) fókuszmechanizmust is kapott, mely olyan belső fókuszrendszert jelent, mely mindössze egy könnyű lencse mozgatásával oldja meg a fókuszálás 
műveletét. Ennek köszönhetően nagysebességű autofókuszt kapunk, így nem maradunk le a mindössze pár másodpercig elérhető fotós témákról.

Elérhetőség – árak

Az új M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 március végétől, 299,990- HUF javasolt fogyasztói áron2 érhető el.

Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az ED 12-200mm F3.5-6.3 ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható3 – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk. 

M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3:

 • 16,6x zoom objektív, mely a világ legnagyobb zoomteljesítményét kínálja a maga kategóriájában1
 • Egyedülállóan kompakt és könnyű, emellett por-, csepp- és fagyálló kialakítás a bármilyen körülmények és időjárás mellett elérhető gondtalan használhatóság érdekében
 • Kiváló optikai tervezés lenyűgöző képalkotási képességgel a teljes gyújtótávolság-tartományban
 • Fotók és videók készítéséhez is ideális, nagysebességű, precíz AF
 • Tájképek, városok és emberek fotózásához is nagyszerűen alkalmazható
 • Kiváló közelkép-teljesítmény mindössze 10cm legkisebb tárgytávolság mellett
 • Méretek: legnagyobb átmérő: Ø77,5mm x hossz: 99,7mm
 • Tömeg: kb. 455g
 • Március végétől elérhető, 299.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron2

www.olympus.hu


 • 1 A legnagyobb nagyítási arány a tükörnélküli fényképezőgépekhez fejlesztett, cserélhető zoom objektívek között (2019. februári adatok alapján)
 • 2 Ajánlott fogyasztói ár
 • 3 A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal
Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük