Fotóstúdiók / Műtermek 1 helyen

Hirdetés:

 

Regisztráld stúdiódat Magyarország egyetlen tematikus adatbázisába. 
Adj  ügyfeleidnek EXTRA FotósHírek kedvezményt, és +1 hónap megjelenést adunk ajándékba!
> Regisztrálom a stúdiómat < 

 

A feltüntetett árak NETTO-ban értendők!

Studio Different

Studio Different, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

3.149.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónk kiválóan alkalmas divat, portré és portfólió fotózásra. Különlegessége az esőztető zunahnyzó. A stúdió központi eleme a fehér holker.

InDoor Fotóstúdió

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapest, fotóstúdió Budapest, Indoor fotóstúdió

3.990.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Budapest belvárosában, a Blaha Lujza tértől 5 percre, a Palotanegyedben található. A 85nm-es alapterülete 2 termet foglal magába, egy nagyobb, közel 40nm-es, 7m hosszú, valamint egy kisebb vintage stílusban berendezett stúdiót. Két termünk együtt, illetve a nagyterem külön is bérelhető.

SLSFOTO Photography Studio

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapest, fotóstúdió Budapest, SLSFOTO Photography Studio

4.000.00 HUF (nettó)

Az Oktogon közvetlen szomszédságában található műtermünk, egy olyan alkotó környezet, ami számtalan kreatív lehetőséget kínál portré, család, kismama gyermek, reklám, és webshop fotózásások megtartásához. Stúdiónkat saját igényeinkhez alakítottuk ki, de úgy gondoljuk, hogy más fotósok is örömüket lelhetik az itt kínálkozó lehetőségekben.

Fényműhely Fotóstúdió

Budapesti műterem, Fényműhely fotóstúdió, fotóstúdió

4.000.00 HUF (nettó)

Mindkét teremben több mint 15.000 lumen, a delelő napfényt idéző (5500K) alapvilágítás a mennyezeten, plusz több ezer wattnyi folyamatos fényű softbox ami ideális videós munkákhoz!

Estudio4rent

Estudio4rent, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

4.300.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, a XIII. kerület Hegedűs Gyula u. 23. fsz. 3. szám alatt található.

G3 stúdió

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóstúdió Budapest, G3 stúdió, napfénystúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónkat 2012-ben nyitottuk meg, azzal a céllal, hogy a fotóműterem bérlés egyszerű folyamat legyen, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Mivel fotósok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükség egy-egy munka során, és mindezt biztosítjuk is számodra.

Studio Adam Koncsek

adam koncsek studio, bérelhető fotóstúdió Budapest, Budapesti műterem, fotóstúdió Budapest, stúdió bérlés

5.000.00 HUF (nettó)

168nm hasznos területű osztatlan studio, óriási mozgásteret ad, akár egy nagyobb stábnak is. A helyiség részlegesen is, vagy akár teljesen besötétíthető műtermi fotózáshoz vagy videózáshoz.

J68 Fotóstúdió

J68 fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónk 75 nm-es belvárosi napfénystúdió a Corvin-negyednél. Két egybenyitott szoba hatalmas ablakokkal, romantikus vintage, elegáns barokk és letisztult industrial szobabelsőkkel, igényes berendezéssel az évszaknak megfelelő dekorációval várjuk a fotósokat és modelljeiket.

Moment Photostudio

Moment Photostudio, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban főleg Kismama, Glamour, Családi, Gyermek fotózások valósulnak meg, de papírháttereink segítségével üzleti portrék is elkészíthetők.

Prime Stúdió

Prime Stúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban többféle fal- és padlófelület, gyönyörű ablakok, és többféle anyagháttér biztosítja a díszletet a sokszínű képekhez. A többszínű falak a munkát gyorssá és hatékonnyá teszik, hiszen csak a modellt és a világítást kell mozgatni. Stúdiónk ideálisan 8-10 fő fogadására alkalmas.

Fotó Hajdú fotóstúdió

fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió, Fotó Hajdú fotóstúdió,műterem Sopron,fotó stúdió Sopron

5.000.00 HUF (nettó)

Sopron és környéke legnagyobb (35 nm) és legjobban felszerelt FOTÓ MÜTERME / STÚDIÓJA. Professzionális felszereléssel, sokféle háttérrel, háttér tartó rendszerrel, "green box"-al, kisebb és nagyobb sokféle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).

Holker-nyitott műterem

Holker fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.118.00 HUF (nettó)

Az 5,5 méteres holkerben végződő, profin felszerelt klipforgatásra is alkalmas, klasszikus fehér műtermet, különböző stílusokat képviselő tágas enteriőröket bérelhettek családi fotózáshoz, reklámfotózáshoz, zsánerképekhez online foglalási rendszerünkön keresztül. 200 méterre a Nagyvárad téri metróállomástól, az Elnök utca 1. szám alatti egykori hatalmas ipari csarnokban, 320 négyzetméteren. Bankkárytás fizetési lehetőség, zuhanyzó, sminkállomás, teherlift. Rengeteg háttér. Szívesen várjuk a kiskedvenceket is!

Little Grandma Studio

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapesten, fotóstúdió Budapest, Little Grandma stúdió

6.000.00 HUF (nettó)

Napfényes stúdiónkban mindenféle világítást kipróbálhatsz, amiben legjobb tudásunk szerint asszisztálunk. Állandófényünk igazi ritkaság, olyan, mintha egy hatalmas teraszajtót tologathatnál bárhova, az összes rajta bejövő lágy fénnyel együtt.

Nordix Fotóstúdió

Nordix fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

7.000.00 HUF (nettó)

A NORDIX bérelhető fotóstúdió letisztult, természetközeli, északi lakberendezési stílusban kialakított termeiben várja vendégeit összesen 300 négyzetméteren.

Studio Montázs

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapest, fotóstúdió Budapest, studio montázs

7.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Buda szívében, 110 négyzetméteren várja a fotósokat és a különleges környezetre vágyó modelljeiket. A műterem 80 négyzetméteres egylégterű stúdió, melyet egész nap bejár a fény. Négy jól elkülönülő enteriőrt hoztunk létre benne, hogy egyszerre több stílus is kipróbálható legyen.

Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás