Kezdőlap » Fotóstúdiók / Műtermek

Fotóstúdiók / Műtermek

Az aktuális bérlési árak egyes stúdióknál eltérhetnek az itt jelzett áraktól, ezért ha hibát észlelsz, kérlek jelezd felénk. 

Regisztráld stúdiódat oldalunkra itt

16 stúdió van az adatbázisban.

Show More
Reset Filters
Népszerű stúdió

Studio Different

3.149.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Baross utca 75, 1082 Magyarország

Fotóstúdiónk kiválóan alkalmas divat, portré és portfólió fotózásra. Különlegessége az esőztető zunahnyzó. A stúdió központi eleme a fehér holker.

PixelRoom

3.500.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Maglódi út 25, 1106 Magyarország

A Pixel Room fotóstúdió fotósoknak, fotósoktól. A stúdió berendezésekor célunk az volt, hogy minden fotós - akár kezdő, akár profi - megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő felszerelést és inspiráló környezetet. Műtermünk teljes stúdiófelszereléssel rendelkezik, adottságaiból fakadóan természetes fények vagy stúdióvilágítás mellett is dolgozhatsz.

KreatíV. Sarok

3.600.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Vörösmarty tér 2, Magyarország

A KreatíV. Sarok egy olyan hely, ahol kezdő fotósoknak, sminkeseknek, illetve oktatóknak biztosítok helyszínt. Azoknak akiknek nincs lehetősége, vagy kedve extra fotós eszközök megvételére munkájuk professzionális befotózásához. Ahogy mondani szoktam: " a jó fotókhoz kis hely is elegendő ".

Népszerű stúdió

Fényműhely Fotóstúdió

4.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Üllői út 53, Magyarország

Mindkét teremben több mint 15.000 lumen, a delelő napfényt idéző (5500K) alapvilágítás a mennyezeten, plusz több ezer wattnyi folyamatos fényű softbox ami ideális videós munkákhoz!

Népszerű stúdió

SLSFOTO Photography Studio

4.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Aradi utca 16, 1062 Magyarország

Az Oktogon közvetlen szomszédságában található műtermünk, egy olyan alkotó környezet, ami számtalan kreatív lehetőséget kínál portré, család, kismama gyermek, reklám, és webshop fotózásások megtartásához. Stúdiónkat saját igényeinkhez alakítottuk ki, de úgy gondoljuk, hogy más fotósok is örömüket lelhetik az itt kínálkozó lehetőségekben.

Estudio4rent

4.300.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Hegedűs Gyula u. 23, 1136 Magyarország

Stúdiónk Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, a XIII. kerület Hegedűs Gyula u. 23. fsz. 3. szám alatt található.

Népszerű stúdió

J68 Fotóstúdió

5.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, József körút 68, Magyarország

Stúdiónk 75 nm-es belvárosi napfénystúdió a Corvin-negyednél. Két egybenyitott szoba hatalmas ablakokkal, romantikus vintage, elegáns barokk és letisztult industrial szobabelsőkkel, igényes berendezéssel az évszaknak megfelelő dekorációval várjuk a fotósokat és modelljeiket.

Moment Photostudio

5.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Wysocki utca 1, 1155 Magyarország

Stúdiónkban főleg Kismama, Glamour, Családi, Gyermek fotózások valósulnak meg, de papírháttereink segítségével üzleti portrék is elkészíthetők.

Prime Stúdió

5.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Boráros tér 6, 1095 Magyarország

Stúdiónkban többféle fal- és padlófelület, gyönyörű ablakok, és többféle anyagháttér biztosítja a díszletet a sokszínű képekhez. A többszínű falak a munkát gyorssá és hatékonnyá teszik, hiszen csak a modellt és a világítást kell mozgatni. Stúdiónk ideálisan 8-10 fő fogadására alkalmas.

Fotó Hajdú fotóstúdió

5.000.00 HUF (nettó)
 • Sopron, Deák tér 31, 9400 Magyarország

Sopron és környéke legnagyobb (35 nm) és legjobban felszerelt FOTÓ MÜTERME / STÚDIÓJA. Professzionális felszereléssel, sokféle háttérrel, háttér tartó rendszerrel, "green box"-al, kisebb és nagyobb sokféle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).

Népszerű stúdió

G3 stúdió

5.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Taksony utca 1, Magyarország

Fotóstúdiónkat 2012-ben nyitottuk meg, azzal a céllal, hogy a fotóműterem bérlés egyszerű folyamat legyen, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Mivel fotósok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükség egy-egy munka során, és mindezt biztosítjuk is számodra.

Népszerű stúdió

Studio Adam Koncsek

5.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Szentmihályi út 171, 1152 Magyarország

168nm hasznos területű osztatlan studio, óriási mozgásteret ad, akár egy nagyobb stábnak is. A helyiség részlegesen is, vagy akár teljesen besötétíthető műtermi fotózáshoz vagy videózáshoz.

Holker-nyitott műterem

5.118.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Elnök utca 1, 1089 Magyarország

Az 5,5 méteres holkerben végződő, profin felszerelt klipforgatásra is alkalmas, klasszikus fehér műtermet, különböző stílusokat képviselő tágas enteriőröket bérelhettek családi fotózáshoz, reklámfotózáshoz, zsánerképekhez online foglalási rendszerünkön keresztül. 200 méterre a Nagyvárad téri metróállomástól, az Elnök utca 1. szám alatti egykori hatalmas ipari csarnokban, 320 négyzetméteren. Bankkárytás fizetési lehetőség, zuhanyzó, sminkállomás, teherlift. Rengeteg háttér. Szívesen várjuk a kiskedvenceket is!

Népszerű stúdió

Studio Montázs

7.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Alkotás utca 37, 1123 Magyarország

Stúdiónk Buda szívében, 110 négyzetméteren várja a fotósokat és a különleges környezetre vágyó modelljeiket. A műterem 80 négyzetméteres egylégterű stúdió, melyet egész nap bejár a fény. Négy jól elkülönülő enteriőrt hoztunk létre benne, hogy egyszerre több stílus is kipróbálható legyen.

Nordix Fotóstúdió

7.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Berni utca 1, 1045 Magyarország

A NORDIX bérelhető fotóstúdió letisztult, természetközeli, északi lakberendezési stílusban kialakított termeiben várja vendégeit összesen 300 négyzetméteren.

Népszerű stúdió

Little Grandma Studio

7.000.00 HUF (nettó)
 • Budapest, Üllői út 121, Magyarország

Napfényes stúdiónkban mindenféle világítást kipróbálhatsz, amiben legjobb tudásunk szerint asszisztálunk. Állandó fények és vakuk is a rendelkezésetekre állnak, valamint egy ön-álló V-flat, fekete és fehér oldalakkal.

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)
Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás