elado domain

Eladó domain

Szomorú vagyok, hogy ezt az oldalt létre kellett hoznom…

Miért? 

Mert ez az én cseperedő virtuális gyermekem, amolyan retro tamagocsi, akitől hamarosan meg kell vállnom.
Nevelgettem, szeretgettem, magaménak éreztem.
Végig tulajdonosa voltam az oldalnak, egy személyben. Nem kellett senkihez igazodjak, a saját ötleteimet gyorsan bele tudtam építeni az oldalba. Voltak e között hasznosak, és kevésbé, de mindegyikből tanultam, persze sok esetben – mint most a Covid miatt is – külső tényezők és piaci folyamatok kényszerítettek arra, hogy irányt változtassak.
Többek között ezért is került sor most erre a döntésre.
Sajnos jelen helyzetben nem tudok maximális figyelmet szentelni az oldalra, ami elengedhetetlen feltétele a friss tartalomgyártásnak, viszont azt sem szeretném, hogy lassan, de határozottan az enyészeté legyen a site, hiszen ez egy baromi jó név, sok ötlet mögé pakolható, ami a fotózással kapcsolatos. Ez csak a fantázián – és persze a büdzsén múlik.

Szeretném, ha olyan kézbe kerülne, aki a kitaposott úton tovább sétálva építené az oldal sikerét, eredményességét, látogatottságát, a piacon betöltött szerepét.

***

 

A www.fotoshirek.hu oldalról röviden:

A fotózás már mondhatni évtizedek óta érdekel és foglalkoztat. Szeretem követni a technikai fejlődést a fotós piacon is, éppen ezért  – az akkor még egyébként kevés fotós hírportállal rendelkező online térben –  2011-ben arra gondoltam, hogy elindítok egy olyan siteot, ami összefogja a világban zajló legfontosabb fotós történésehet, bejelentéseket, pletykákat. Le is foglaltam ezt a domain nevet, amit több, mint 10 éve saját magam ápolgatok, fejlesztek.

Ritka, de mindvégig az én saját tulajdonom volt, és még most is az. Magam raktam bele időt, energiát, és nem kevés pénzt, építettem folyamatosan a partneri kapcsolatokat, különösen büszke vagyok rá, hogy a gyártókkal igen jó a kapcsolat a mai napig. Végig a nyitottság, az újdonságok keresése, a megújulás jellemezte a munkámat.

 

Most viszont sajnos az a helyzet állt elő, hogy el kell adjam / vagy megegyezés alapján bérbeadni / ezt a domain nevet, és a hozzá tartozó tartalmat.
Szeretném olyan személynek, vagy leinformálható cégnek átadni, aki/k hasonlóan nyitottak, fiatalosak, és elszántan motiváltak ahhoz, hogy tovább vigyék az oldalt.
Így az oldal látogatóit, információra éhes olvasóközönségét tartalmas és friss írásokkal szolgálják ki.

Komoly és reális ajánlathoz, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot az info @ fotoshirek .  hu email címen.

Köszönettel:
Admin – Péter

Hirdetés: