Hirdetés:

A Sony új, féligáteresztő tükrös technológiával felszerelt 20,1 megapixeles fényképezőgépe a gyors és pontos autofókusznak, valamint a másodpercenként 8 kép készítésének köszönhetően biztosíték arra, hogy minden fontos pillanat maradandó emlékké váljon.

A kompakt fényképezőgépek egyszerű kezelhetősége és a magasabb árkategóriájú digitális tükörreflexes fényképezőgépek extra funkciói egyesülnek az új Sony α58 cserélhető objektíves fényképezőgépben. A gyors exponálást a féligáteresztő tükör technológia segíti, a tökéletes képélességet az exponálás sebességéhez alkalmazkodó pontos fókusz biztosítja.

Sony SLT A58 kezelőszervek
Sony SLT A58 kezelőszervek

A Sony α58 lelke a legújabb fejlesztésű, 20,1 effektív megapixeles Exmor APS HD CMOS szenzor. Ehhez csatlakozik a továbbfejlesztett BIONZ képalkotó motor és az extra széles ISO 100-16.000 közötti érzékenységi tartomány, amelynek köszönhetően kivételesen részletgazdag állóképek és Full HD videók rögzíthetők rendkívüli fényviszonyok között is a 35-féle cserélhető A-bajonettes objektívek bármelyikével. A gép rázkódása miatt keletkező elmosódásokat a vázba épített képstabilizátor-rendszer akadályozza meg, amellyel még hosszabb expozíciós idő és nagyon széles zoom esetén is éles képet készíthetünk kézből történő fotózással.

Az α58 a Tele-zoom Continuous Advance Priority AE módban 8 képkocka/másodperces sorozatfelvételt képes készíteni. A 15 pontos autofókusz-rendszert kiegészítő Lock-on autofókusz még gyorsabb és pontosabb követést tesz lehetővé, ami mozgó tárgyaknál és jeleneteknél különösen éles, fókuszált képeket eredményez.

Hirdetés:


A fényképezőgép egy új OLED Tru-Finder elektronikus keresőt kapott, amely képes valós időben mutatni a kompenzációs hatás-, a rekesz-, az ISO- és a fehéregyensúly-beállítások értékeit, így megkönnyítve a tökéletes kép elkészítését. Ebben segít az Auto Object Framing funkció is, amely automatikusan felismeri a képen látható tárgyakat, személyeket, majd a körülményekhez képest a lehető legjobb kompozíció szerint vágja meg a képet. A fényképezőgépbe továbbá 15 olyan művészi képhatás is beépítésre került, mint a játék-fényképezőgép, részleges színkiemelés vagy a monokrómeffektus.

A bejelentés idejében a Sony α58 a világ első A-bajonettes cserélhető objektíves fényképezőgépe, amely támogatja az új Sony BRAVIA televíziókban is megtalálható TRILUMINOS színalkotó technológiát, amely az ultra realisztikus, még élénkebb és természetesebb színvilágért felelős.


Hirdetés:

Az új Sony α58 fényképezőgép kreatív használatáról az A-bajonettes objektívek széles körű, 35 darabból álló választéka is gondoskodik.

Az új Sony α58 féligáteresztő tükrös fényképezőgép áprilisban lesz elérhető Magyarországon.

www.sony.hu

Technikai jellemzők:

Típus SLT-A58
Képalkotó szenzor Exmor APS HD CMOS
Pixelek száma (effektív) Körülbelül 20.1 megapixel
Érzékenységi ISO 100 – 16000 (25600  Multi Frame NR-rel)
Fókuszrendszer 15 pontos (3 pontos célkereszt-érzékelő, Tele-Zoom módban)
Sebesség (max.) 5 képkocka/mp (8 képkocka/mp Tele-zoom Continuous Advance Priority AE módban)
Videorögzítés Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)
Elektronikus kereső OLED Tru-Finder 100%-os látószöggel
LCD-kijelző 460000 LCD-képpont, 6.7 cm (2.7”) széles, forgatható, megdönthető kijelző
Képkompozíciós funkciók Auto HDR; Kézben tartott szürkületi; Sweep Panoráma; Elmosódás csökkkentés; Multi Frame zajcsökkentés
Képstabilizációs rendszer SteadyShot INSIDE (rázkódáscsökkentés)
Beépített vaku GN 10
Interfész HDMI; Multi Interface vakupapucs; Multi Terminal; Memory Stick Duo / SD kártya bemenet
Képi hatások 11 mód, 15 effektus
Méretek Körülbelül 128.6 x 95.5 x 77.7 mm
Tömeg (csak váz) Körülbelül 492 gramm
Készíthető képek száma 690 kép (kereső használatával)/ 700 kép (LCD monitor használatával)

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x