hírek,  Rövidhírek

Új Sony SLT- A58 fényképezőgép

A Sony új, féligáteresztő tükrös technológiával felszerelt 20,1 megapixeles fényképezőgépe a gyors és pontos autofókusznak, valamint a másodpercenként 8 kép készítésének köszönhetően biztosíték arra, hogy minden fontos pillanat maradandó emlékké váljon.

A kompakt fényképezőgépek egyszerű kezelhetősége és a magasabb árkategóriájú digitális tükörreflexes fényképezőgépek extra funkciói egyesülnek az új Sony α58 cserélhető objektíves fényképezőgépben. A gyors exponálást a féligáteresztő tükör technológia segíti, a tökéletes képélességet az exponálás sebességéhez alkalmazkodó pontos fókusz biztosítja.

Sony SLT A58 kezelőszervek
Sony SLT A58 kezelőszervek

A Sony α58 lelke a legújabb fejlesztésű, 20,1 effektív megapixeles Exmor APS HD CMOS szenzor. Ehhez csatlakozik a továbbfejlesztett Bionz képalkotó motor és az extra széles ISO 100-16.000 közötti érzékenységi tartomány, amelynek köszönhetően kivételesen részletgazdag állóképek és Full HD videók rögzíthetők rendkívüli fényviszonyok között is a 35-féle cserélhető A-bajonettes objektívek bármelyikével. A gép rázkódása miatt keletkező elmosódásokat a vázba épített képstabilizátor-rendszer akadályozza meg, amellyel még hosszabb expozíciós idő és nagyon széles zoom esetén is éles képet készíthetünk kézből történő fotózással.

Az α58 a Tele-zoom Continuous Advance Priority AE módban 8 képkocka/másodperces sorozatfelvételt képes készíteni. A 15 pontos autofókusz-rendszert kiegészítő Lock-on autofókusz még gyorsabb és pontosabb követést tesz lehetővé, ami mozgó tárgyaknál és jeleneteknél különösen éles, fókuszált képeket eredményez.

A fényképezőgép egy új OLED Tru-Finder elektronikus keresőt kapott, amely képes valós időben mutatni a kompenzációs hatás-, a rekesz-, az ISO- és a fehéregyensúly-beállítások értékeit, így megkönnyítve a tökéletes kép elkészítését. Ebben segít az Auto Object Framing funkció is, amely automatikusan felismeri a képen látható tárgyakat, személyeket, majd a körülményekhez képest a lehető legjobb kompozíció szerint vágja meg a képet. A fényképezőgépbe továbbá 15 olyan művészi képhatás is beépítésre került, mint a játék-fényképezőgép, részleges színkiemelés vagy a monokrómeffektus.

A bejelentés idejében a Sony α58 a világ első A-bajonettes cserélhető objektíves fényképezőgépe, amely támogatja az új Sony BRAVIA televíziókban is megtalálható TRILUMINOS színalkotó technológiát, amely az ultra realisztikus, még élénkebb és természetesebb színvilágért felelős.


Az új Sony α58 fényképezőgép kreatív használatáról az A-bajonettes objektívek széles körű, 35 darabból álló választéka is gondoskodik.

Az új Sony α58 féligáteresztő tükrös fényképezőgép áprilisban lesz elérhető Magyarországon.

www.sony.hu

Technikai jellemzők:

Típus SLT-A58
Képalkotó szenzor Exmor APS HD CMOS
Pixelek száma (effektív) Körülbelül 20.1 megapixel
Érzékenységi ISO 100 – 16000 (25600  Multi Frame NR-rel)
Fókuszrendszer 15 pontos (3 pontos célkereszt-érzékelő, Tele-Zoom módban)
Sebesség (max.) 5 képkocka/mp (8 képkocka/mp Tele-zoom Continuous Advance Priority AE módban)
Videorögzítés Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)
Elektronikus kereső OLED Tru-Finder 100%-os látószöggel
LCD-kijelző 460000 LCD-képpont, 6.7 cm (2.7”) széles, forgatható, megdönthető kijelző
Képkompozíciós funkciók Auto HDR; Kézben tartott szürkületi; Sweep Panoráma; Elmosódás csökkkentés; Multi Frame zajcsökkentés
Képstabilizációs rendszer SteadyShot INSIDE (rázkódáscsökkentés)
Beépített vaku GN 10
Interfész HDMI; Multi Interface vakupapucs; Multi Terminal; Memory Stick Duo / SD kártya bemenet
Képi hatások 11 mód, 15 effektus
Méretek Körülbelül 128.6 x 95.5 x 77.7 mm
Tömeg (csak váz) Körülbelül 492 gramm
Készíthető képek száma 690 kép (kereső használatával)/ 700 kép (LCD monitor használatával)

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük