Hirdetés:

Tripla TIPA siker a Sonynak

Sony Cyber-shot DSC-RX1
Sony Cyber-shot DSC-RX1

A világ vezető fényképészeti kiadványainak szövetsége, a (TIPA) három díjjal is jutalmazták a Sony termékeit. Korábbi cikkünkben bemutattuk a nyertesek listáját  és a kategóriákat listaszerűen. Most a Sony három termékéről adunk tudósítást, amik elismerést kaptak.

A legjobb felsőkategóriás fényképezőgép Sony Cyber-shot DSC-RX1:

A világ első olyan kompakt fényképezőgépe, mely 24,3 megapixeles Exmor CMOS szenzorral rendelkezik. Sokrétűségét a Carl Zeiss Sonnar T* 35mm F2 objektív biztosítja, amellyel portré- és utcai fotózás egyaránt lehetőség nyílik. A lenyűgöző képi minőséghez teljes manuális irányítás társul, ISO 50-től 25 600 teljesítményig. A full HD felvételek rögzítésére alkalmas fényképezőgép többek között Auto HDR- móddal rendelkezik. A tenyérnyi méretű full-frame gép letisztult dizájnt és 1,22 millió pontos LCD kijelzőt kapott.

 

 

Hirdetés:


Sony E-bajonett 10-18mm F4 OSS
Sony E-bajonett 10-18mm F4 OSS

A legjobb professzionális CSC lencsék: Sony E-bajonett 10-18mm F4 OSS:

A kompakt rendszerű cserélhető objektíves fényképezőgépek piaca folyamatosan növekszik, így az Sony E-bajonettes objektívek kedvelői is egyre több lencsefajta közül választhatják ki a legmegfelelőbbet. A Sony 10-18 mm-es zoommal rendelkező lencséi folyamatos F4-es apertúrát nyújtanak a teljes hatótáv alatt 15-27 mm-es fókusztávolsággal. Ezt a könnyű, 10 elemből összeálló objektívet 3 aszférikus komponenssel, valamint egy különösen alacsony diszperziójú üveg optikai rendszerével látták el, amellyel a torzulás még a legnagyobb fókusztávnál is szinte teljesen megszűnik.  A Steady Shot képstabilizáció tovább növeli ezt a teljesítményt kép vagy videó esetében, jól megvilágított vagy félhomályos, zárt vagy nyílt terekben egyaránt.


Hirdetés:

 

 

Sony NEX VG900E
Sony NEX VG900E

A legjobb videokamera: Sony NEX-VG900:

A Sony NEX-VG900 a teljes felbontású 24,3 megapixeles Exmor CMOS szenzor segítségével 50p, 50i, 25p és 24p full HD felbontású videók felvételére képes HDMI csatlakozó segítségével. Amellett, hogy a Sony E-bajonettes objektívek mellett A-bajonettesek csatlakoztatására is képes LA-EA3 adapter segítségével, a VG900 egy igen hatásos 2359 ezer képpontos XGA OLED elektronikus keresővel is rendelkezik. A beépített Quad Capsule Spatial Array 5.1 surround mikrofon valósághűen rögzíti a hangokat, míg az XLR adapter lehetővé teszi professzionális mikrofonok használatát is. A gép vázára olyan gombok is kerültek, amelyek lehetővé teszik az írisz, zár, gain funkciók teljesen manuális irányítását.

Ez is érdekelhet:  Magyarország 365 fotópályázat

www.sony.hu

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x