Hirdetés:

Sony NEX-F3

Az új Sony NEX-F3 a nehéz tükrös gépek cipelésére nem vágyó fotósok választása, de a  részletgazdag fényképekre és videókra igényes hobbifényképészek is szeretni fogják. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgép 180 fokban fordítható LCD kijelzőjének, megnövelt üzemidejének és USB töltőjének köszönhetően ideális társ utazáshoz.

A júniustól elérhető, kisméretű NEX-F3 az E-bajonettes család többi tagjához hasonlóan helytakarékos megoldást kínál a fotózáshoz. A hagyományos DSLR gépekét megközelítő képminőségű, 16.1 megapixeles valós felbontású fényképezőgép Exmor APS HD CMOS képérzékelője alacsony zajszintű és kristálytiszta teljes HD videók (50i/25p) rögzítésére alkalmas.

További adatok, leírás ezen a linken.

 

Hirdetés:


—————-


Hirdetés:

SLT-A37

Mostantól még egyszerűbb belépni a profi fotózás világába. A Sony új SLT-A37-es, féligáteresztő tükrös technológiával működő fényképezőgépe 16.1 megapixeles felbontással rendelkezik, 7 képet készít másodpercenként, és még a HD videók készítése közben is folyamatosan képes élességet állítani.

A Sony alfa sorozat legújabb tagja az SLT-A37-es fényképezőgép, mely várhatóan május végén kerül a hazai boltokba. A féligáteresztő tükrös (Single-Lens Translucent, vagy röviden SLT) kamerák ugyanolyan kreatív lehetőségeket kínálnak, mint a professzionális tükörreflexes fényképezőgépek, működésük azonban kissé különbözik azoktól.

További adatok, leírás ezen a linken.

 

www.sony.hu

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x