Hirdetés:

A Sony NEX-7 új vezérlőszoftvere bővíti a fotósok kreatív lehetőségeit, és könnyebben kezelhetővé teszi a cserélhető lencsés gépet.

A regisztrált NEX-7 felhasználók számára ingyenesen elérhető frissítés segítségével a hátfalon elhelyezett videofelvétel (MOVIE) gombot kikapcsolhatjuk, így elkerülhető, hogy állóképek készítése közben véletlenül üzemmódot váltsunk.

Növekszik az expozíciósorozatok maximális átfogása is, így a korábbi 1/3 és 2/3 értékek mellett 1, 2 és 3 expozíciós értékkel is eltolhatjuk a három képből álló sorozatok egyes kockáit. Automatikus expozíciósorozat választása esetén a NEX-7 három képet készít nagy sebességgel és különböző expozíciós értékekkel, hogy a fotósok kiválaszthassák a legjobb expozíciót.

A firmware frissítés emellett tartalmaz még néhány finomítást, így fejlődött a fotók automatikus megtekintése, a nagylátószögű objektívek támogatása és a fókuszpontok kijelzése rugalmas pontszerű (Flexiple Spot AF) autófókusz választása esetén.


Hirdetés:
Hirdetés:


 

A frissítést a korábban vásárolt gépek tulajdonosai a www.sony.co.uk/support/en/product/NEX-7/updates oldalon keresztül érik el.

www.sony.hu

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x