Hirdetés:

Szerdán újabb milc kamera bejelentés várható a milc vonalon, ezúttal a SONY-tól. Újabb “pompom kamera” a láthatáron.

A ZV-E10 egy XXI. századi vlogger kamera, ami az előd SONY ZV-1 továbbfejlesztése. Ami biztosan marad a vlog funkció, hiszen ez a fő csapásirány ennél a váznál, tehát ennek értelmében marad a kihajtható és forgatható tapiképernyő, és a 4K videófelvétel is garantált, már-már alap funkció egy milcnél, ha nem lenne elég gáz lenne, nemde?

Hirdetés:


A 24 megapixeles APS-C szenzor bár méretileg kisebb fullos társainál, ámde jön a kérdés, vlogoláshoz minek is kell fullframe?


Hirdetés:

Elviekben képstabi lesz a vázban, de ezt a pletykát azért fenntartásokkal kezelném. Mindenesetre az megnyugtató, hogy állítólag “auto face prority” lesz, tehát elviekben nem kellene, hogy gondot okozzon, ha az orcánk mellé belógatunk egy lufit – meglátjuk. Ami még növeli a cukiságfaktort, hogy a “pompom” mellett még lesz egy külön BOKEH gomb is – WOW, menő, COOL, érdekes. :J Mondjuk ez más az előzőben is volt…

A ZV-E10-et USB-C kábelen keresztül tetherként is üzembe tudjuk helyezni, vagy élőben vlogolni megfelelő mobilnet / vagy vezetések hálózat mellett.

Az EVF-et ne keressétek az elődnél sem volt, cserébe kaptok egy bazi nagy (kb 2-3″-os) LCD kijelzőt.

Mennyibe fog kerülni, nagyjából $900, ami mai árfolyamon kb. 270.000 Ft.

Te megvennéd?

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x