Hirdetés:

OM SYSTEM

Az OM Digital Solutions GmbH nagy örömmel mutatja be új márkáját: ez az OM SYSTEM, mely a cserélhető objektíves gépek és a hozzávaló objektívek, kompakt méretű digitális fényképezőgépek, audio termékek, távcsövek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők termékcsoportjait átfogó márkanév.

Büszkék vagyunk, hogy ezzel a lépéssel az Olympus képalkotó és audio termékei a jövőben az OM SYSTEM márkanévvel mutatkoznak be. Ráadásként bejelentjük, hogy jelenleg egy új, cserélhető objektíves gép fejlesztésén dolgozunk, mely a Mikro-NégyHarmad szabványra épül, megtestesíti az OM SYSTEM koncepciót és a fotózást még magasabb szintre emeli.

Az új OM SYSTEM márka

Hirdetés:


Több, mint 80 éve, amióta a Semi-Olympus I 1936-ban megjelent, vállalkozásunk (korábban az Olympus Corporation képalkotó üzletágaként) rendkívüli – az Olympus képalkotó termékeit általánosan jellemző – folyamatos támogatást és márkahűséget élvezhet vásárlóink részéről. A filmes fényképezőgépek korszakában az OM sorozattal példátlanul kompakt és könnyű designt hoztunk létre a 35mm SLR gépek között – és ezt a fejlesztési filozófiát visszük tovább az új cégünkben és márkánkkal. A jövőt nézve ígéretet tettünk arra, hogy az új OM SYSTEM márka felépítésével megteremtjük annak értéket és fejlődési lehetőségeit.

 

Mit szeretnénk elérni az OM SYSTEM segítségével?


Hirdetés:

Az OM SYSTEM kifejezi eltökéltségünket, hogy ahogy eddig is, töretlenül kínáljunk páratlan élményeket termékeink használóinak – a mindig kihívást jelentő konvenciók legyőzésével és a folyamatos termékfejlesztést előirányzó filozófiánk segítségével, melyhez az OM Digital Solutions megalapítása óta ragaszkodunk. Reméljük, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal izgalmas élményeket biztosíthatunk, melyek örömet és inspirációt jelentenek használóik számára.

A jövőben is arra törekszünk, hogy mi legyünk az a márka, melyre vásárlóink értékként fognak tekinteni. Annak a szakmai elhivatottságnak szenteljük magunkat, melynek eredményei beteljesítik az emberek életét.

 

Egy új, cserélhető objektíves fényképezőgép fejlesztésének bejelentése – mely a fotózást még magasabb szintre emeli

A jelenleg fejlesztés alatt álló, Mikro-NégyHarmad szabványnak megfelelő, cserélhető objektíves gép egyesíti iparágvezető gyártási lehetőségeinket és a legmodernebb technológiai megoldásainkat annak érdekében, hogy jelentősen növeljük a teljesítményt és a fotózás páratlan élményének lehetőségét biztosítsuk. A Mikro-NégyHarmad szabvány használatával még könnyebb és kompaktabb rendszereket építhetünk, miközben megerősítjük a fotózás határainak kitolását biztosító funkcióinkat és tovább növeljük a képminőséget, valamint a kifejezőerőt a fotózásra épülő számítógépes technológiai megoldások használatával. Célunk, hogy az OM SYSTEM fényképezőgépek és rendszerek mindenki számára partnerek legyenek a kalandokban. Reméljük, hogy a Mikro-NégyHarmad szabványt alkalmazó rendszereink sokak számára ténylegesen a fotózás új, még magasabb szintjét jelentik majd!

www.olympus.hu

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x