Hirdetés:

Új Sony 100-400 mm-es zoom objektív

 

A Sony bemutatta eddigi legnagyobb gyújtótávolságú E-bajonettes objektívjét, az FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS szuper-telezoom objektívet, az SEL100400GM-et.

A pehelykönnyű, új full-frame objektív a Sony G Master™ sorozatba tartozik, amelyet a csúcsminőségű élesség és felbontás mellett az ultra gyors, precíz élesség állítás, széleskörű professzionális funkciók és testreszabhatóság jellemez. Ez egy kivételesen nagy teljesítményű objektív, amely azoknak készült, akik a sport- és természetfotózás iránt elkötelezettek.

 

Hirdetés:


Kompromisszumok nélküli G Master design és teljesítmény

Egy szuper-telezoom, amely megfelel a Sony népszerű G Master™ széria szigorú követelményeinek, az új FE 100-400mm GM modell kiemelkedő, élességet biztosít a lencse minden egyes zoom- és fókusztartományában gyönyörű bokeh és háttérelmosás mellett, garantálva a legszebb részleteket minden egyes témában és helyzetben.

 A komplex kialakítás 22 lencsetagot tartalmaz 16 különböző csoportba rendezve, köztük egy Super ED (szuper extra alacsony szórású) és két ED (extra alacsony szórású) üveg elemet, amelyek mindegyike együtt dolgozik a kromatikus aberráció minimalizálása és a végső felbontás kiváló minőségének biztosítása érdekében. A lencséket a Sony Nano AR bevonatával látták el, amely különösen hasznos sport- és természetfotózáskor, mivel csökkenti a nemkívánatos becsillanásokat.

 

Pontos, gyors AF teljesítmény

A gyors mozgáskövetés érdekében az új FE 100-400 mm GM szuper teleobjektív dupla lineáris és Direct Drive SSM fókuszmotorok kombinációjával rendelkezik, amelyek biztosítják a precíz és csendes működést.

A dupla motoros rendszer lehetővé teszi a gyors élességváltást a hirtelen mozgások megörökítésénél, amely jellemzi mind a sport-, mind a természetfotózást, míg a nagy pontosságú pozícionáló vezérlés és az újonnan optimalizált AF algoritmus biztosítja, hogy a témát gyorsan megtaláljuk és ráfókuszáljunk. Ez garantálja, hogy a kamera, például az új α9 maximális AF teljesítménye megvalósuljon.

 

Pehelykönnyű kivitel, széleskörű testreszabhatóság

A könnyebb, kisebb és egyszerűen hordozható teleobjektívekre vágyó felhasználók széles körű igényeinek kielégítése érdekében az új FE 100-400mm GM csupán 1395 gramm súlyú, amely így kategóriájának egyik legkönnyebb tagja, és ideális a Sony kompakt fényképezőgépeinek széles skálájához.


Hirdetés:

Az új objektíven az élesség és a zoomgyűrű mellett helyet kapott egy tárcsa, amellyel a zoomgyűrű könnyebb vagy nagyobb erővel történő mozgását állíthatjuk. Használata továbbá megakadályozza a zoomgyűrű véletlenszerű eltekeződését, valamint engedi a zoom gyors, könnyű mozgását. Emellett találunk rajta egy fókuszmegtartó gombot is, amely különféle funkciókhoz rendelhető, beleértve a fókuszmód kiválasztását, a fókusz terület kiválasztását vagy a népszerű Eye AF lock funkciót.

Ez is érdekelhet:  39. Nikon Photo Contest

A teleobjektív por- és cseppálló[1], az első lencsén fluor-bevonat található, amely megkönnyíti a különböző szennyeződések eltávolítását. Egy cserélhető állványcsatlakozó is van rajta.

 

Professzionális működés és megbízhatóság

Az új FE 100-400mm-es GM objektív beépített optikai képstabilizátorral rendelkezik, amely biztosítja, hogy kézi felvétel közben is éles képeket készíthessünk. Mindössze 0,98 méteres minimális élességállítási tartományt kínál, amely maximalizálja a sokoldalúságát használat közben, és egy 9 kerekített lamellából álló blendét, amely lágy, gyönyörű bokeh-t eredményez.

Az FE 100-400mm GM kompatibilis mind az 1.4x (SEL14TC modell), mind a 2.0x (modell SEL20TC) telekonverterrel, lehetővé téve a fotósok és a videósok számára, hogy akár 800mm-en fotózzanak full-frame fényképezőgépeken és kb. 1200mm-en (35 mm-es full-frame-nek megfelelő) APS-C eszközökön.

Az új objektívhez cserélhető napellenző (ALC-SH151 modell) is elérhető lesz.

 

Elérhetőség

Az új FE 100-400mm GM telezoom objektív 2017 júliusától lesz elérhető Európában.

[1] Nem garantálható 100 százalékosan, hogy por- és nedvességálló

www.sony.hu

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 950
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x