Kezdőlap » hirek » Új exkluzív Sony bolt nyílt a Pólus Centerben

Új exkluzív Sony bolt nyílt a Pólus Centerben

A budapesti Pólus Centerben található Media Markt részeként, különálló üzlethelyiségben nyitotta meg kapuit az új Sony márkabolt, ahol az érdeklődők teljes körűen tesztelhetik a termékek funkcióit, és kipróbálhatják a készülékek közötti egyérintéses kommunikációt.

A japán szórakoztatóelektronikai vállalat a tőle megszokott kiváló minőséget nyújtja letisztult, interaktív környezetben. A legújabb Sony termékeket bemutató üzletben szakmailag felkészített értékesítők segítségével megismerhetők az egyes eszközök funkciói és a legújabb NFC (Near Field Communication) technológia működése is.

Az egyérintéses kommunikáció lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgatók, az okostelefonok, a csúcskategóriás tabletek és a lenyűgöző képminőségű televíziók közötti gyors és egyszerű információcserét.

Továbbra is egyre több helyen szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy az érdeklődők személyesen győződjenek meg a Sony készülékek magas minőségéről, egyszerű használatáról és a legújabb beépített technológiák előnyeiről – emelte ki Rab Sándor, a Sony kereskedelmi igazgatója az új üzlet hivatalos megnyitóján.

 

www.sony.hu

 

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet:  Megjelent: SONY ZV-E10
Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x