Hirdetés:
hírek,  Sony

SONY: új G Master™ 300mm F2.8 érkezik


objektiv pletyka

A Sony 2023. január 17-én jelentette be a régóta várt FE 300mm F2.8 GM OSS Telephoto objektív fejlesztését, amelynek várható megjelenési dátuma 2024 év eleje.

Az olyan nagy rekeszértékű szuper-telefontó objektívek, mint az FE 400mm F2.8 GM OSS és az FE 600mm F4 GM OSS, világszerte nagy elismerésnek örvendenek a sport- és a természetfotósok körében a kiemelkedő felbontásuknak és AF teljesítményüknek, valamint a figyelemre méltóan könnyű súlyuknak köszönhetően. Így az új objektív a Sony elismert zászlóshajója, a G Master™ széria hihetetlenül nagy felbontásával és látványos bokeh képességgel rendelkezik, miközben 300 mm-es gyújtótávolságot és F2,8-as nagy rekeszértéket kínál. Ez a kombináció új, kiemelkedő fényképezési élményt nyújt minden olyan professzionális sport-, hír- és eseményfotósnak és videósnak, akik a kulcsfontosságú pillanatokat magas képminőséggel szeretnék megörökíteni.


Hirdetés:

A Sony tovább bővíti objektívkínálatát annak érdekében, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek, és maximalizálja a kreatív lehetőségeket minden alkotó számára a profikat is beleértve, valamint bővítse a művészi önkifejezés lehetőségeit.

Az új FE 300mm F2.8 GM OSS Telephoto objektív további részletei és specifikációi egy későbbi időpontban kerülnek nyilvánosságra.

www.sony.hu

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük