Hirdetés:

Sony Cyber-shot W830 és Sony Cyber-shot W810

A Sony azoknak szánja az új Cyber-shot W830 és Sony Cyber-shot W810 gépeket, akik örömüket lelik a képkészítésben és a mobiltelefonnal készített fotóknál jobb minőséget szeretnének elérni, ugyanakkor nem kívánják megfizetni egy prémium fényképezőgép árát.

Az új gépek kezelése rendkívül egyszerű az új dizájn és a kreatív beállítások segítségével, a fejlesztések örömtelivé teszik a fényképezést anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötni a képminőség területén.

Mindkét elegáns modell 20,1 megapixeles CCD érzékelővel rendelkezik, és lehetővé teszi mozgóképek rögzítését HD[i] minőségben.

Hirdetés:


Miután mindenki a saját magáról készített fotók legnagyobb kritikusa, így különösen hasznos a Szépség Hatás (Beauty Effect) funkció, melynek segítségével már a fényképezőgépekben ki tudjuk javítani a kisebb hibákat, a Képhatások kiterjesztett készletének köszönhetően pedig kiélhetjük kreativitásunkat és kíváncsiságunkat is.

Az új modellek lehetővé teszik a 360 fokos Sweep Panorama felvételek készítését, és ezzel új perspektívát adnak a környezetünk panorámafotózására. Az Advanced Flash vaku optimálisan kontrollálja az ISO érzékenységet, így még a távoli tárgyakat és szereplőket is megvilágítja és életre kelti a képen.

 

Az új Sony W830 és W810 Cyber-shot fényképezőgépek főbb jellemzői:

  • A 20,1 MP szenzor kristálytiszta képet készít.
  • A W830 tartozéka egy ZEISS objektív 8x-os optikai zoom, a W810-hez pedig egy 26 mm széles látószögű, 6x-os optikai zoomot kap.
  • A Szépség Hatás (Beauty Effect) segítségével már a fényképezőgépben egységesebbé teszi a bőr tónusát és felületét, nagyobbá teheti a szemeket és kifehérítheti a fogakat.
  • Az új Party Üzemmód automatikusan beállítja az ISO érzékenységet, az expozíció kompenzációt és a szaturációt annak érdekében, hogy a fényképezőgép még a legrosszabb fényviszonyok között is a létező legtökéletesebb végeredményt nyújtsa.
  • A fényképezőgépek prémium kategóriás dizájnnal rendelkeznek, és nagy színválasztékban kaphatóak.
  • A működtetésük valóban egyszerű az intuitív menük és a kamera hátulján kiemelt gombok segítségével.

 

Sony Cybershot W830
Sony Cybershot W830

Sony Cyber-shot W830

A DSC-W830 kombinálja a ZEISS lencsék briliáns képét a BIONZ processzor erőteljes képességeivel és a 20,1 megapixeles CCD szenzorral, hogy gyönyörűen részletezett képeket készíthessünk egy elegáns és kompakt fényképezőgéppel. A Sony Optical SteadyShot rezgéscsillapító technológia a mozgásból eredő torzulásokat minimalizálja, az Optical SteadyShot Active Mode, az elektronikus képstabilizálással együtt használt rezgéscsillapítás pedig garantálja, hogy a videofelvételek mentesek lesznek az bemozdulástól. A fémborítás a felsőbb kategóriájú fényképezőgépek közé csempészi be a modellt és kiemeli annak megjelenését mind a négy elérhető szín esetében[ii].


Hirdetés:

 

Sony Cyber-shot W810

A DSC-W810 az erőteljes 20,1 megapixeles CCD szenzort egy 26 mm széles látószögű, 6-szoros optikai zoomra képes objektívet foglal magába az éles és stílusos fényképek készítése érdekében. Az új Party Üzemmódban a fényképezőgép automatikusan képes módosítani a beállításokon, alkalmazkodva a kedvezőtlen fényviszonyokhoz – így biztosítja, hogy minden megismételhetetlen pillanatot tökéletesen örökítsünk meg.

Sony Cybershot W810
Sony Cybershot W810

 

Kézbe fogva a W810 valóban egy prémium fényképezőgépnek érződik a fémszálas stílusú fémborításnak és a beépített markolatnak köszönhetően[iii]. A dedikált mozgókép gomb a hátoldalon biztosítja, hogy mostantól még könnyebb és gyorsabb legyen elindítani egy HD videofelvételt, így véletlenül se maradjunk le a következő sikeres YouTube video felvételéről.

A DSC-W810 és a DSC-W830 2014 februárjában kerül az európai boltokba.

 

Főbb tulajdonságok:

W830 W810
Objektív ZEISS objektív Sony objektív
Optikai zoom /Clear Image Zoom 8x / – 6x / –
Szenzor / effektív megapixelek Super HAD CCD 20.1MP Super HAD CCD 20.1MP
LCD 2.7-típusú ClearPhoto 2.7- típusú ClearPhoto
Fejlett Vaku/Party Üzemmód -/Igen Igen/Igen
Szépség Hatás (Beauty Effect) Igen Igen
Wi-Fi Nincs Nincs

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 


[i] 720p
[ii] A DSC-W830 fekete, ezüst, rózsaszín és lila színekben elérhető.
[iii] A DSC-W810 fekete, ezüst és rózsaszín színekben elérhető.


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x