hírek

SnapBridge már Androidra is

 

A NIKON bemutatta a SnapBridge alkalmazás Android™ verzióját. Az alkalmazással a kompatibilis NIKON digitális fényképezőgépek folyamatosan kapcsolatban lehetnek a mobileszközökkel*1 kis energiájú Bluetooth® technológián keresztül.

A SnapBridge olyan alkalmazás, amely számos kényelmes szolgáltatást kínál a felhasználóknak a kis energiájú Bluetooth® technológia segítségével: a NIKON digitális fényképezőgépek könnyedén összekapcsolhatók mobileszközzel, és az energiafogyasztás is alacsony marad.

A SnapBridge elérhető iOS és Android™ operációs rendszerre, és ingyen letölthető az App Store® és a Google Play™ webhelyéről. Az alkalmazás iOS verziója a tervek szerint idén nyáron válik elérhetővé az App Store® áruházban.

A SnapBridge 2016-tól szinte az összes új NIKON fényképezőgép standard funkciója lesz, a már a boltok polcain lévő NIKON D500 modelltől kezdve.


Hirdetés:

*1 iOS vagy Android™ rendszerű okostelefonok és táblagépek.

A Bluetooth® szóvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, a NIKON Corporation a Bluetooth SIG, Inc. licencengedélyével használja.

Az App Store® az Apple Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

A termékek, a márkanevek és a szolgáltatásnevek a gyártók védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.

www.NIKON.hu

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük