Hirdetés:
hírek

Olympus OM-D E-M1 Mark II


 

Az új OM-D E-M1 Mark II kétségtelenül felülmúlja az ILC fényképezőgépekkel szemben támasztott elvárásokat és megadja a profi fotósok és a fotózás iránt rajongók számára azt, amit szeretnének. Ez az igazi mérföldkőnek számító modell első osztályú képminőséget és párját ritkító nagysebességű teljesítményt kínál, kiemelkedő mobilitás biztosítása mellett. Az új OM-D E-M1 Mark II az egyik legjobb fényképezőgép, amit az Olympus valaha is épített. Emellett a hozzáillő, professzionális kiegészítők és PRO objektívek egyre növekvő kínálatából válogathatjuk össze felszerelésünket.

Az OM-D E-M1 Mark II vázként, 599.990.- HUF, vagy az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO objektívvel kitben, 799.990.- HUF áron, 2016 decemberétől kapható.

 

Az OM-D E-M1 Mark II jellemzőit olvasva a fotósok kívánságlistája juthat eszünkbe, mely az ideális, mindenre alkalmas fényképezőgépről szól: megfelel a komoly érdeklődők igényeinek, minden fotós témában és kiszolgálja a szakemberek elvárásait is, akár a vadvilág, a dokumentálási munkák, illetve utazás közben is – mindehhez nagysebességű teljesítményt, mobilitást és képminőséget biztosítva. Kategóriájában leggyorsabbként egyedülálló sorozatfelvétel lehetőségeket és lélegzetelállítóan gyors, új autofókusz rendszert kínál – valamint a professzionális kiegészítők, PRO objektívek és kiemelt szervizszolgáltatás tökéletes rendszerét.

 


Hirdetés:

Kiegészítők és objektívek

Az OM-D E-M1 Mark II az Olympus professzionális felhasználásra szánt Mikro-négyharmad objektívek és kiegészítők széles választékával kompatibilis – például a legújabb HLD-9 akkumulátortartó markolattal, mely nem csak akár 880 további felvétel készítését teszi lehetővé, hanem ergonomikus kialakításával és speciális iránygombjaival függőleges és vízszintes tartás esetén is ugyanazt a vezérlési elvet kínálja. Jól szabott fotóstáskák, új vakuk és akár 60 méter vízmélységben is védelmet nyújtó búvártok áll rendelkezésünkre OM-D rendszer tökéletesítéséhez. Az új Olympus csúcsrendszer a profi fotós munkát még gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá teszi – bárhol és bármikor. A küldetés teljesítve!

 

Mint minden Olympus objektív és fényképezőgép, az OM-D E-M1 Mark II is ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható** – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk.

Olympus


  • * Cseppálló, porálló és fagyálló az Olympus tesztelési eljárásainak megfelelően
  • ** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.
Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük