Kezdőlap » hirek » Nikon D6 frissítés

Nikon D6 frissítés

Hirdetés:

Nikon D6

Nikon D6

A Nikon nemrég kiadta a jelenlegi DSLR csúcsmodelljének frissítését. Ebben a csomagban elsősorban a fókuszrendszer, illetve az azt kiszolgáló funkciókat erősítették, lássuk mik ezek.

• Az f3 Egyéni beállítás (Egyéni vezérlők) kibővült a Felv.kész. funkciók betölt. (tartás) funkcióval. Amennyiben az egyik vezérlőgombhoz rendeli ezt a funkciót, kereső használatával végzett fényképezés során a vezérlőgomb egyszeri lenyomásával előhívhatja bizonyos beállítások (például az expozíció és a fénymérés) korábban elmentett értékeit. A vezérlőgomb másodszori lenyomásakor visszaállnak az eredeti értékek. A Felv.kész. funkciók betölt. (tartás) funkció a következő vezérlőgombokhoz rendelhető hozzá: Ellenőrzés gomb, Fn1 gomb, Fn2 gomb, Fn gomb függ. irányú fényképhez, AF-ON gomb, Segédválasztó közepe, AF-ON függ. irányú fényképhez, Videofelvétel gomb és Objektív élességáll. funkciógombjai.
• Az Egyéni beállítások menü f13 menüpontja kibővült az új, Segédvál. közepének választása funkcióval. Bár a segédválasztó alapbeállításai nem teszik lehetővé, hogy középső gombjának nyomva tartása közben elhelyezze az élességpontot, ha Ki értékre állítja a Segédvál. közepének választása menüpontot, a középső gomb nyomva tartása közben a fel, le, bal és jobb gombjának használatával elhelyezheti az élességpontot. Például hozzárendelheti a segédválasztó középső gombjához az AF mező mód kiválasztását, majd használhatja a segédválasztót az élességpont elhelyezésére, miközben a középső gombbal továbbra is megadhatja az AF mező mód beállítását.
• Az a17 Egyéni beállítás (Élességpont-beállítások) kibővült az Élességpont-választási sebesség funkcióval. Megadhatja, hogy keresővel végzett fényképezés során Normál, Nagy vagy Extra nagy sebességgel lehessen váltani az élességpontok között a segédválasztó nyomva tartásával vagy a választógomb fel, le, bal vagy jobb gombjának nyomva tartásával.
• Mostantól visszajátszás zoom alatt folyamatosan megjelenik az értékelés, még akkor is, ha a Nincs (csak kép) lehetőséget választotta a visszajátszási megjelenítés beállításai között.
• A fényképezőgép immár megbízhatóbban állítja be a gyengén megvilágított, alacsony kontrasztú témák élességét, amikor az AF mező mód dinamikus AF mező beállítása van érvényben.

A firmware-t itt tudod letölteni. 

Nikon

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

Biztonsági kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .