Hirdetés:

Nikon COOLPIX AW120 és COOLPIX S32

A Nikon Europe ma bejelentette a COOLPIX sorozat két új, masszív kialakítású kompakt fényképezőgépének bevezetését, amelyek jól illeszkednek a mozgalmas életvitelhez. A 16 megapixeles COOLPIX AW120 gyors, 5x optikai zoomos objektívvel rendelkezik, 18 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságból való leejtésig ütésálló és –10 °C hőmérsékletig fagyásálló, így képes elviselni a legvadabb túrákat is. A könnyen kezelhető, szórakoztató, 13 megapixeles COOLPIX S32 pedig az egész család számára készült – bármilyen kalandokat is hoz az élet.

Nikon Coolpix AW120
Nikon Coolpix AW120

 

Nikon COOLPIX AW120 – a strapabíró útitárs

Hirdetés:


A COOLPIX AW120 jelentős szereplő a Nikon masszív technikát felvonultató csapatában, és a szédítő magasságban vagy rémisztő mélységben kalandozók élményeinek megörökítéséhez készül. A 16 megapixeles COOLPIX AW120 fényképezőgépet ellenállóképessége megbízható útitárssá teszi, funkciói pedig kiszolgálnak bármilyen aktív életstílust. A kevés csomagot megengedő kalandokhoz is kitűnő, ezért elengedhetetlen eszköz lehet minden extrém túrázó számára.

18 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságból való leejtésig ütésálló és –10 °C hőmérsékletig fagyásálló, képes a pontos helymeghatározásra a beépített GPS, GLONASS, világtérkép és iránytű segítségével – tökéletes a túraútvonalak követésére. A beépített Wi-Fi segítségével azonnal megoszthatja a történéseket intelligens eszközön keresztül, ráadásul teljes HD felbontású videót is rögzíthet. A rendkívül nagy látószögű, 24 mm f/2.8 objektív 5x optikai zoommal optimális fényerőt biztosít a legsötétebb felszíni és víz alatti témák esetén is.

Mindegy, merre jár – a fényképezőgép hátsó megvilágítású, 16 MP CMOS érzékelője garantálja a nagyszerű fényképezési teljesítményt és az alacsony zajszintű, tiszta felvételeket gyenge megvilágítású helyszíneken (pl. barlangban vagy esőerdőben) egyaránt. A nagyméretű, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos OLED kijelző pedig elsőrangú fényerőt és láthatóságot kínál a felvételek megtekintéséhez még víz alatt, illetve közvetlen napfényben is. Ha a kalandok során videót rögzít, azt az AW120 1080/60i felbontással veszi fel optikai zoom és automatikus élességállítási funkció mellett. A felfedezők lassított vagy gyorsított (15 kép/mp és 240 kép/mp közötti) felvételt is készíthetnek, így lehetőség van megélni, majd újra és újra átélni a nagy kaland minden másodpercét.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzserének véleménye: „A strapabíró COOLPIX AW120 szó szerint új magasságokba emeli a fényképezést, miközben a Világtérkép megjelenítése funkcióval elérhetők világtérképek, a fényképezőgép megrázásával pedig aktiválható a nagyított nézet. Még az útvonal követésére is van mód, és a gép akár 30 fényképezési helyszín adatait is képes tárolni. A nagy fényerejű, 5x optikai zoomos objektív átfogása a felbontás csökkenése nélkül 10x-re bővíthető a Dynamic Fine Zoom* funkcióval, így kivételes részletességet nyújt, a GPS-helyadat, az iránytű-információ, a légköri nyomás, a mélység és a magasság pedig megjeleníthető a monitoron, illetve szerepeltethető a felvételeken is. A villámgyors megjelenítés azonnali visszajelzést ad a lényeges adatokról, így mindig készen állhat, akármilyen környezetben.”

 

Nikon Coolpix S32
Nikon Coolpix S32

 


Hirdetés:

Nikon COOLPIX S32 – társ az egész család számára

A könnyen kezelhető, szórakoztató és az egész család számára kellően strapabíró, 13 megapixeles COOLPIX S32 fényképezőgépet mindenki bátran használhatja. A letisztult kialakításnak köszönhetően könnyű tartani és kezelni – apró és felnőtt kézzel egyaránt. Tartósnak készül – rázkódás-, por- és vízálló –, ezért tökéletesen illik az aktív családok életstílusához.

Könnyen átlátható, színes és látványos menürendszerében szórakoztató funkciók érhetők el, a sima, lekerekített, ergonomikus kialakítás pedig ideális fényképezőgéppé teszi a család minden tagja számára – a kisgyermekektől a nagyszülőkig. A külön gombok segítségével egyszerű a fényképezés és a videó készítés, szórakoztató szűrői révén pedig mindenki egyedivé teheti fényképeit.

Az egyszerű használhatósághoz nagyszerű végeredmény társul, és a COOLPIX S32 segítségével mindig tiszta, éles felvételeket készíthet. A típus kialakításánál fogva mindennek ellenáll, ami a használat során érheti: porálló, még 1,5 méterről leejtve is ütésálló és akár 10 méter mélységig vízálló, így ezt a kompakt gépet tényleg bárhová magával viheti.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőt árulta el: „A COOLPIX S32 páratlanul egyszerűvé teszi az örökké emlékezetes családi pillanatok rögzítését. Minden funkcióhoz külön gomb tartozik, így a legfontosabb mozzanatokat megörökítő fényképek vagy videó elkészítése mindig egyszerű lehet. A szórakoztató dedikált szűrők, a 3x optikai zoomos objektív, valamint a 6,7 cm-es, 230 000 képpontos, éles képet adó LCD kijelző együttese magától értetődő természetességgel készíti a nagyszerű felvételeket, így több idő marad a családi szórakozásra.”

– FotosHirek.hu-

www.nikon.hu


 

* A Dynamic Fine Zoom funkció segítségével kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x