Hirdetés:

Leica T cserélhető objektíves kompakt rendszer

Cserélhető objektíves kompakt fényképezőgép rendszerrel jelentkezett a neves német gyártó Leica T néven. Az új T egy olyan rendszer, amely teljesen új alapról indul az egyébként még fiatal tükör nélküli kamerák világában. Egy rendszer, amelyet a Leica azoknak kínál, akik csak álmodozhattak az S- és M-rendszerekről, és a fotográfia lételemük. Mindazoknak szánja, akik nem csak a műszaki adatok alapján választják ki következő gépüket. Mindazok részére, akik nagyra értékelik a Leica vívmányokat. Mindazok számára, akik tagjaivá kívánnak válni a Leica családnak.

Leica-T menü | Fotó: http://leica-budapest.hu/
Leica-T menü

 

A Leica az AUDI formatervezőivel együttműködve visszaidézte és újrateremtette a tipikus Leica formanyelvet. A Leica T időtlen és letisztult kialakítása megőrzi a Leica termékekre jellemző összetéveszthetetlen ismérveket, az egyszerű vonalvezetést, a finom felületeket és a formai minimalizmust. A kamera egyik kiváló jellemzője a kompakt és igen tartós váz, amelyet újszerű és kivételesen pontos műszaki eljárással egyetlen alumínium tömbből gyártanak a Leica üzemében. A prémium minőségű anyagok sajátosan kifinomult feldolgozása egészen különleges a kameragyártás területén, ezzel a Leica T összetéveszthetetlen külsőt és megbízhatóságot nyer. A gép súlya és az újólag kifejlesztett működési koncepciója hozzájárul a kamera felhasználóbarát kezeléséhez, ezek a jellemzők összehasonlíthatatlan fotográfiai élményt jelentenek.

A váz
A Leica T az első kamera, amely teljes egészében alumíniumból készül. Különleges Leica váz: a formatervezés, a minőség és a gyártás tekintetében teljesen egyedi. Látványa és tapintása csábítja érzékeinket. Az eloxált alumínium váz ezüst és fekete színű változatokban készül, matt felülete selymesen finom, fogása kényelmes. Súlyának és a részletekben is ergonomikus felületének köszönhetően a gép kényelmesen illeszkedik kezünkbe.

Hirdetés:


Leica-T
Leica-T

 

Kezelő eszközök: Négy alapvető kezelő eszközzel és egy érintőképernyővel vezérelhetjük és állíthatjuk be a kamerát. Minden mást elhagytunk, amely nélkül is biztosítható a tökéletes működés. Logikus, intuitív és ergonomikus.

Képminőség: Leica minőség a legapróbb részletekig. Mint minden Leica, a legjobb képet készíti.


Hirdetés:

Autofókusz: Gyors, pontos, csendes.
Képérzékelő: Nagy méretű szenzor. Videó felvétel. Full-HD minőség.

Processzor: Gyors, intelligens, a legjobb teljesítmény egy gombnyomásra.

Memória: 16 GB belső memória, SD-kártya csatlakozás.

Beépített Wi-Fi modul

Tesztképek:

-FotosHirek.hu-

Elite-Optics Kft

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x