Hirdetés:

Két új M.ZUIKO PRO objektív mutatkozik be 2015-ben

Az Olympus bemutatta két új, fejlesztés alatt lévő M.ZUIKO PRO objektívjét: a nagylátószögű M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO zoom objektívet és az M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4 PRO szuper-telefotó objektívet.
Mindkét objektív a Mikro-NégyHarmad rendszer szabványainak felel meg. Az objektívek mock-up-jai* már a 2014. Február 13-án, Japánban csütörtökön induló Camera & Photo Imaging Show CP+ kiállításon megtekinthetők. Ezzel a két új objektívvel az M.ZUIKO PRO sorozat teljes kínálati palettára bővül a szuper-nagylátószögtől a szuper-telefotóig.

olympus-logo

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO objektív

Az új por- és cseppálló M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm F2.8 PRO az M.ZUIKO PRO sorozat első nagylátószögű zoom objektívje, mely lefedi a 14-28mm** gyújtótávolságot. Benne nemcsak a kompakt és könnyű kivitel testesíti meg a ZUIKO minőséget: kiváló feloldóképesség és elképesztő tisztaság jellemzi a kép közepétől a szélek felé egyaránt – ez az új Mikro-NégyHarmad objektív kiemelkedően fontos jellemzője.

M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4 PRO objektív

Az M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4 PRO az M.ZUIKO PRO sorozat első fixfókuszos szuper-telefotó objektívje 600mm** gyújtótávolsággal. Ez a mobil objektív csúcskategóriás képminőséget kínál por- és cseppálló kivitelben – ami tökéletessé teszi professzionális felhasználásra is.

Hirdetés:


Négy M.ZUIKO PRO objektív

A cserélhető objektív sorozat első tagja, az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO már kapható, az M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:2.8 PRO pedig a tervek szerint 2014 második felétől érhető el. Az M.ZUIKO PRO kvartett másik két képviselője még fejlesztés alatt – melyek megjelenése a sorozat teljes, szuper-nagylátószögtől a szuper-telefotóig terjedő kínálatát jelenti majd. A két új objektív előreláthatólag 2015-ben kerül bemutatásra. További részletek a bejelentéskor várhatók.

 

M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO objektív jellemzők:

  • Nagylátószögű zoom objektív
  • 14-28mm (35mm ekvivalens)
  • Por- és cseppálló
  • Kompakt és könnyű kivitel

 


Hirdetés:

M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4 PRO objektív jellemzők:

  • Szuper-teleobjektív
  • 600mm (35mm ekvivalens)
  • Por- és cseppálló

 

-Fotoshirek.hu-

www.olympus.hu


 

* A mock-up-ok nem feltétlenül a végleges kivitelt mutatják.

** 35mm ekvivalens.

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x