hírek,  Sony

Két új hipergyors kártya a SONY-tól

SONY CEB-G480T
SONY CEB-G480T

 

Mostantól nem kell aggódnod, hogy lemaradsz a fontos pillanatról, akár esküvő, akár sportesemény, vagy a kisgyerek első lépései. A SONY hipergyors kártyáival az emlék a kártyádon lesz, a többi rajtad múlik.

A Sony kiadja a CEB-G480T és CEB-G240T memóriakártyákat, amelyek nagy kapacitást és nagy sebességet kínálnak

A G Series CFexpress Type B memóriakártyák legújabb tagjai stabil és megbízható működést kínálnak a hosszabb felvételek készítéséhez

A Sony bejelentette az új CEB-G480T és CEB-G240T modelleket, a G sorozatú CFexpress B típusú memóriakártyák legújabb tagjait. A Sony legújabb nagy kapacitású, nagy sebességű kártyáival az alkotók mostantól még megbízhatóbb és stabilabb működési lehetőségeket kapnak.

Gyors és megbízható

A CEB-G480T (480 GB) maximális olvasási sebessége 1850 MB/s, maximális írási sebessége 1750 MB/si. A CEB-G240T (240 GB) maximális olvasási sebessége 1850 MB/s, maximális írási sebessége 1600 MB/s i. A CEB-G sorozatot a professzionális fotósok, videósok és rajongók számára tervezték, akik gyors sebességével és kivételes megbízhatóságával szeretnék fellendíteni a munkafolyamatokat. Gyors írási sebességüknek köszönhetően nagy felbontású fényképezőgépekkel is tökéletesen használhatóak.

Mindkét kártya gyors adatátvitelt biztosít a számítógépre az MRW-G1 típusú CFexpress B típusú kártyaolvasóval (külön megvásárolható). Lehetővé teszik a zökkenőmentes munkafolyamatot a nagy felbontású fényképek és a nagy bitsebességű videók kezelése során, hogy a projektek gyorsan elkészüljenek.

A CEB-G480T és a CEB-G240T szkennelési és mentési szoftveralkalmazásokat tartalmaz, amelyek valódi nyugalmat biztosítanak.

Például az MRW-G1 kártyaolvasóval (külön megvásárolható) együtt használva a Sony Media Scan Utility automatikusan beolvassa a CFexpress B típusú memóriakártyát, és tájékoztatja a felhasználót annak állapotáról és tárolási kapacitásáról.

Ráadásul ezentúl egy emlék se fog elveszni a letölthető Memory Card File Rescue for Sony memóriakártya ügyfelek számára, amely helyreállítja a véletlenül törölt fájlokat a ma leggyakoribb formátumokban. *Media Scan Utility és Memory Card File Rescue letölthető ii.


Strapabíró és tartós

Ezek a sorozatú kártyák még ellenállóbbak, mint valaha, a CEB-G480T és a CEB-G240T ugyanolyan kiemelkedő strapabírást kínálnak, 5x nagyobb esésállósággal iii és 3x nagyobb hajlíthatósággaliii miközben hibátlanul működnek szélsőséges hőmérsékleten, röntgensugárzás, elektrosztatikus és intenzív UV napfényben is.

A CEB-G480T és a CEB-G240T mérete 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm, súlyuk pedig körülbelül 10 g.

 

Árazás és elérhetőség

Az új CEB-G480T és a CEB-G240T 2024 márciusában lesz elérhető, a CEB-G480T körülbelül 340 fontért, a CEB-G240T körülbelül 220 fontért.

www.sony.hu

 


  • i A tényleges teljesítmény változhat, és függ a környezettől és a használattól.
  • ii Elérhető a www.sony.net/memorycard honlapon. A másolásvédett és a játékadat-fájlok adatmentése nem támogatott. Nem minden adat állítható helyre
  • iii A CFexpress B típusú szabványhoz képest Sony vizsgálati körülmények között. Ez nem garantálja, hogy a CFexpress B típusú memóriakártya sérülésmentes lesz, vagy hogy az adatok minden körülmények között sértetlenek maradnak.
  • Ⅳ Ez nem garantálja, hogy a CFexpress B típusú memóriakártya sérülésmentes lesz, vagy hogy az adatok minden körülmények között sértetlenek maradnak.

 

SONY CEB-G480T és SONY CEB-G240T

85%
Kiváló!
Kinézet 90%
Kapacítás 100%
Írás-olvasási érték 80%
Ár-érték arány 70%
Olvasói értékelés: 4.5
 (2 szavazat)
Olvasói értékelés: 4.5
 (2 Szavazat)

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Make a review?

9
10
8
7
Your Final Score: 8.5