Hirdetés:

EISA 2018: 5 fotós kategóriában is nyert a Sony

 

Sony A7 III

A Sony újabb sikereket ért el a fogyasztói elektronikai piacon, hiszen a European Imaging and Sound Association (EISA) 2018-ban hét kategóriában találta a legjobbnak a vállalat termékeit, ezek közül pedig 5 kategória érinti a fotós piacot. A legnagyobb, multimédiás szakemberekből és szerkesztőségi tagokból álló európai szervezetként az EISA bizottsága évről évre arra törekszik, hogy megtalálja és elismerje az év kiemelkedően magas minőségű szórakoztató elektronikai eszközeit.

 

Hirdetés:


AZ ÉV FÉNYKÉPEZŐGÉPE EURÓPÁBAN 2018-2019: α7 III

A képérzékelők piacán úttörő szerepet betöltő Sony az idei évben bemutatta az új α7 III fényképezőgépet, amelyben egy vadiúj 24.2MP-es[i], hátsó megvilágítású Exmor R® CMOS képérzékelő található, minden eddiginél magasabb érzékenységgel és felbontással. Szenzora 15 fokozatú[ii] dinamikus tartományra képes alacsony érzékenységi beállítások mellett, valamint akár 93%-os AF lefedettséget kínál. Mindemellett az α7 III másodpercenként 10 kép[iii] készítésére képes AF/AE követéssel, mechanikus zárredőny vagy csendes felvételkészítés[iv] beállítása esetén. A kiváló 4Kvi videó képminőségről a különböző beépített felvételi módok gondoskodnak. „Az Év Fényképezőgépe díjat” nyert eszköz minden fotós számára kiváló választás lehet a hobbifotózástól a professzionális szintig, mert sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen módon és körülmények között képes megörökíteni a témákat.

sony a7RIII

EURÓPA LEGJOBB PROFESSZIONÁLIS TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉPE 2018-2019: α7R III

A képfeldolgozó egységek forradalmi fejlődésének köszönhetően született meg az új α7R III, amely magában foglal egy nagy felbontású 42.4 MP-esi, hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képérzékelőt. A fényképezőgép folyamatosan, akár másodpercenként 10 kép[v] készítésére képes teljes AF/AE követéssel. Gyönyörű kép- és 4K[vi] videominősége mellett az eszközzel 15 fokozatúii dinamikus tartomány érhető el, magas érzékenységgel és területspecifikus zajcsökkentéssel[vii]. Lenyűgöző képfelvételi képességeinek, valamint kompakt és pehelykönnyű vázának köszönhetően az α7R III egy rendkívül sokoldalú fényképezőgép. Azoknak a fotósoknak, videokészítőknek, multimédia területén alkotóknak és professzionális felhasználóknak ajánlott, akiknek fontos a megbízható, rugalmas és problémamentes működés.

További cikket olvashatsz az a7 III és az a7R III fényképezőgépről itt.

***


Hirdetés:
sony rx10 iv

EURÓPA LEGJOBB SUPERZOOM FÉNYKÉPEZŐGÉPE 2018-2019: RX10 IV

A világ leggyorsabbnak[viii] számító, 0,03 másodperces[ix] autofókusz követésével, akár másodpercenként 24 kép sorozatfelvételével[x] (teljes AF/AE követés mellett) és 315 pontos fázisérzékelő AF-jével az RX10 IV fényképezőgép képes felvenni a versenyt a professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépekkel. A kivételesen sokoldalú ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-600mm[xi] F2.4-F4 objektívnek köszönhetően a modell a mobilitás és sebesség páratlan előnyeit hozza el azoknak a rajongóknak és profi fotósoknak, akik egy mindent tudó megoldást keresnek.

Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EURÓPA LEGJOBB TÜKÖR NÉLKÜLI NAGYLÁTÓSZÖGŰ ZOOM OBJEKTÍVJE 2018-2019: FE 16-35mm F2.8 GM

Az FE 16-35mm F2.8 GM az első nagylátószögű G Master™ zoomlencse, amelyet a Sony legfejlettebb technológiáival látták el. Az objektív különböző fényképezési körülmények között is megállja a helyét, legyen az táj-, építészet-, portré- vagy sportfotózás. Páratlanul könnyű tömegének és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható és használható. A saroktól sarokig tartó élességet biztosító objektív optikai kialakítása öt aszférikus lencsét foglal magába, amelyből kettő a Sony eredeti XA (extrém aszférikus) lencséje. Az optika beépített elemei csökkentik a képhibákat és kiváló felbontású képeket biztosítanak a teljes zoom- és rekesztartományban.

Sony FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS

EURÓPA LEGJOBB TÜKÖR NÉLKÜLI TELEZOOM OBJEKTÍVJE 2018-2019: FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS

Az FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS szuper-telefotó-zoomobjektív a Sony G Master lencséitől eddig megszokott magas képminőséget biztosítja. Az objektív hihetetlenül gyors és pontos autofókuszt, könnyű hordozhatóságot, valamint számos professzionális funkciót és testreszabhatóságot kínál a felhasználónak. Kiváló kiegészítő eszköz mind hobbi-, mind professzionális fotósoknak egyaránt, legfőképpen azoknak, akik sportmérkőzéseket vagy a természetet választják témájuknak.

www.sony.hu


 • [i] Becsült, effektív megapixel érték
 • [ii] A Sony állóképek készítésekor készült felmérése alapján
 • [iii] Folyamatos “Hi+” üzemmódban. A maximális fps érték a kamera beállításától függően változhat
 • [iv] Gyorsan mozgó témák esetén előfordulhat alacsony szintű torzulás
 • [v] Akár 10 fps sebességig folyamatos “Hi+” üzemmódban, és akár 8 fps folyamatos “Hi” üzemmódban. A maximális fps érték a kamera beállításától függően változhat
 • [vi] Az XAVC S® formátumú videofelvételhez legalább Class 10 besorolású SDHC/SDXC memóriakártya szükséges. A 100 Mbps sebességű felvételhez UHS speed class 3 vagy magasabb szabvány szükséges
 • [vii] Az α7R II fényképezőgéphez képest végzett Sony felmérés alapján
 • [viii] Az 1.0 típusú, fixlencsés digitális fényképezőgépek esetén. A Sony felmérése és a 2017 szeptemberében kiadott sajtóközleménye alapján
 • [ix] CIPA szabvány, belső mérések alapján az alábbi beállítások mellett: f=8.8mm (széles) gyújtótávolság, EV6.8, Program Auto, Fókuszmód: AF-A, AF area: középállás
 • [x] “Folyamatos felvétel: Hi” bekapcsolásakor.
 • [xi] 35mm egyenértékű

Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: