Hirdetés:

Bemutatjuk: Leica X Vario

Ahogy azt már egy korábbi cikkünkben megírtuk a Leica bejelentette legújabb kompakt fényképezőgépét.  A következőkben szeretnénk részletesen bemutatni e modell képességeit, tulajdonságait, tudását. A Leica X Vario megvásárolható az Elite Optics üzletében.


Káprázatos képminőség

A szokatlanul nagy képérzékelő és a csúcsteljesítményű, autofókusz zoom objektív egyedi kombinációját nyújtja a Leica X Vario kompakt kamera. Még a legnagyobb, f/3,5 fényrekesznél is az élességi síkok kreatív alkalmazását kínálja a képek páratlan tér- és mélységi hatásával. A Leica X Vario tág zoom tartományú objektívje bőséges alkotói lehetőséget biztosít a beltéri-, tájkép- és meghitt portré fotózáshoz egyaránt.

A Leica M a példakép

Hirdetés:


Már első pillantásra nyilvánvaló, hogy a Leica X Vario a Leica M génjeit hordozza. Emellett az is igaz, hogy a gép megvalósításakor a kompakt kialakításra és a legjobb anyagokkal történő kivitelezésre is összpontosítottak. Például a fedlap erős alumíniumból készült éppen úgy, mint a Leica M gépnél. A magnézium és alumínium felhasználásával gyártott váz kényelmesen illeszkedik kezünkbe. A puha bőr bevonattal kiválóan foghatjuk az új gépet.

 

 

Intuitív kezelés

Ami a kezelést illeti, a Leica X Vario a Leica M vezérlési elveit követi. A kezelés meggyőzően egyszerű elgondolása minden tekintetben a leglényegesebb beállításokra szorítkozik. Valamennyi funkció és vezérlési lehetőség látványosan jelenik meg, a beállítások minden fotós helyzetben elvárható gyorsasággal végezhetők el. Az igazán felhasználóbarát menü a nagy felbontású, 3 hüvelykes monitoron jelenik meg, minden beállítási lehetőség egy pillantásra jól áttekinthető.

 


Hirdetés:

 

Full-HD videó

Ezzel a kompakt kamerával 1920×1080 képpontos, 30 képkocka/másodperces full-HD videó felvétel készíthető. Sőt, a full-HD felvételek az internet-barát MP4 formátumban, átalakítás nélkül, közvetlenül a közösségi oldalakra, vagy mobil eszközökre tölthetők és így barátainkkal könnyen megoszthatók a felejthetetlen pillanatok. Zajszűrű gondoskodik a kiváló hangminőségről.

Alkotói szabadság

Leica X Vario
Leica X Vario

Úgy, mint a Leica X2-nél, a Leica X Varionál is a legfontosabb cél a fotografálás hamisítatlan öröme; még az elkapott felvételeknél is gondosan komponálhatunk. Erre azért van lehetőségünk, mert a másodperc tört része alatt választhatjuk ki akár az önműködő, akár a kézi beállításokat. A fedlapon lévő, precíz tárcsával előre szerkesztett beállításokkal állíthatjuk be a kívánt záridő- és fényrekesz értékeket. Ezen kívül az élesség és a fókusz távolság az objektív élességállító gyűrűjével könnyen állítható.

Ez is érdekelhet:  Megvannak a győztesek - VII. MediaMarkt fotópályázat

Mindig tettre kész

A Leica X Vario kimagasló teljesítménye természetes világítás mellett érvényesül igazán, amihez a lencse napellenzője is jelentősen hozzájárul. A gép egyébként kiválóan teljesít rossz fényviszonyoknál, még kevés fényben is. A nagy felületű képérzékelőnek és a fényerős Leica objektívnek köszönhetően ISO 12500 érzékenységgel is fotózhatunk kiváló alkotói kalandozással. A Leica X Vario mindig tettre kész, mint minden igazi Leica.

Megbízható autofókusz

A Leica X Vario autofókusz rendszere gyors, nagyon pontos, kiváló a spontán és tapintatos felvételek elkészítéséhez. Ideális ahhoz, hogy a cselekmény részesei legyünk, ugyanakkor megörökíthessük az élet gyengéd pillanatait is. Az autofókusz tartományt egyedileg, az élesség síkjainak meghatározásával állíthatjuk be, pontosan elképzeléseink szerint.

elite-optics.hu

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x