Hirdetés:
hírek

AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED objektív

A NIKON egy új, izgalmas objektívet jelentett be a kreatív fényképészek számára: ez az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED.

Ez a dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez, valamint az igazán magával ragadó képek készítéséhez. A nagy fényerejű rekesz kis mélységélességet és szép elmosódást eredményez, és az objektív gyenge fényben történő fényképezéskor is remekül teljesít. A nagy teljesítményű optika a kép teljes területén éles felvételeket és minimális torzítást biztosít, a kompakt és könnyű kialakítás pedig remek hordozhatóságot kölcsönöz az objektívnek.

Nikkor 20mm f1.8 G
Nikkor 20mm f1.8 G

Magával ragadó perspektíva
Az új 20 mm-es, f/1,8-as NIKKOR objektív számos különféle fényképezési helyzetben nyújt remek teljesítményt. Ez a kompakt, rugalmasan használható objektív belső térben, utcai és riportfotózás és különféle tájképek készítésekor, sőt, még akár víz alatti fotózás esetén is egyaránt kiválóan használható, mozgalmas jelenetek videón történő megörökítésére pedig szintén remek választás. Azon fotósok számára ajánljuk, akik a nézőket megérintő felvételeket szeretnének készíteni, illetve akik szűk helyeken szeretnének fényképezni: a 20 mm-es gyújtótávolság és a rendkívül nagy látószög valóban magával ragadó képeket eredményez.

A gyors, f/1,8 értékű maximális rekesz és az objektív kiváló fénygyűjtő képessége eredményeképp jobban szétválasztható a téma és a háttér, és gyönyörű elmosódás érhető el. A keresőben látható kép nagyobb fényereje jelentette előnyök mellett a fotósok rövidebb záridővel dolgozhatnak, és gyenge fényben is tiszta felvételeket készíthetnek. Az automatikus élességállítás a NIKON Silent Wave Motor (SWM) technológiájának köszönhetően zökkenőmentes, halk és gyors, a 0,2 m-es minimális fókusztávolság pedig olyan közeli felvételeket tesz lehetővé, amelyeken a téma az egész képet betölti.

Nagy felbontású képek
A modern, nagy felbontású érzékelők kiszolgálására tervezett új, 20 mm-es, f/1,8-as NIKKOR objektívvel lenyűgöző fényképek és HD videók készíthetők. A modern optikai felépítés 11 csoportba rendezett 13 objektívelemet tartalmaz, két extra-alacsony szórású (ED) üvegelemet és két aszferikus lencse objektívelemet (AS) is beleértve. A NIKON ED üvegeleme még nagy rekeszérték mellett is gondoskodik a megfelelő képélességről és a kontrasztról, az AS elemek pedig a nagy gyújtótávolság ellenére kivételesen jó torzításvezérlést tesznek lehetővé. A Nanokristály bevonat minimálisra csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket.

Hordozhatóság aggodalom nélkül
Ez a könnyű, kompakt és gyors objektív ideális választás azoknak a fotósoknak, akik különféle helyszíneken szeretnének közeli felvételeket és dinamikus képeket készíteni. Az objektív tömege mindössze 355 gramm, így rendkívül jól hordozható, és kényelmesen kézben tartható. Az FX-formátumú érzékelőkre optimalizált AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED objektív DX-formátumú D-SLR fényképezőgépekkel használva nagy, 30 mm-es látószöget kínál.

Az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED objektív mellékelt tartozéka egy CL-1015 rugalmas objektívtok és egy HB-72 objektív fényellenző.

NIKON Kft.

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük