Hirdetés:

3 új PIXMA nyomtató a Canontól

A Canon három kompakt, költséghatékony, újratölthető tintatartályos nyomtatóval bővíti a PIXMA G sorozat palettáját. A kis irodáknak vagy otthonról dolgozó, induló vállalkozóknak szánt Canon PIXMA G6050 szkennelésre és fénymásolásra is képes multifunkciós színes nyomtató, amelynek előlapján kétsoros LCD kijelzővel ellátott, praktikus dönthető panel található.


Emellett a Canon PIXMA G5050 egyfunkciós színes nyomtató, amely a biztonságos hálózati kapcsolódás érdekében ethernet csatlakozási, az okoseszközök kiszolgálása érdekében wifi csatlakozási lehetőséget biztosít. Mindeközben a Canon PIXMA GM2050 egyfunkciós fekete-fehér tintatartályos nyomtató alacsony fenntartási költség és magas produktivitás ötvözése révén szolgálja a zömmel egyszínnyomást igénylő vállalkozásokat.

Mindegyik nyomtatót a gyakori irodai használat igényeinek megfelelően alakítottuk ki, így versenyképes üzemeltetési költség mellett jobb minőséget biztosítanak. A Canon PIXMA G sorozat a továbbfejlesztett, maszatolásmentes tintatartályok, a nagy teljesítményű tintapatronok és a széleskörű csatlakoztatási lehetőségek révén megalkuvást nem igénylő minőséget és kiterjedt funkcionalitást biztosít a kisvállalkozások részére.

Hirdetés:


Legyen szó az ingatlanügynökségnél az ingatlan adatainak nyomtatásáról vagy az éttermi étlapok napi nyomtatásáról, a Canon nagy teljesítményű tintatartályai mindig alacsonyan tartják a költségeket. Az akár 18 000 oldal kapacitású három fekete tintatartály vagy a Canon PIXMA G6050 és a Canon PIXMA G5050 7 700 lap előállítására képes színes készlete1 minimálisra csökkenti a munka megszakításait és időt takarít meg, mivel nincs szükség a tintapatronok folyamatos beszerzésére, így az oldalankénti költség is lefaragható.

Mindhárom nyomtató automatikus kétoldalas nyomtatással és 350 lapot befogadó papírtálcával maximalizálja a produktivitást, minimálisra csökkenti a papír újratöltési igényt, egyben csökkentve a papírköltségeket is. A gyors ütemet diktáló vállalkozások a tinta fogyásával ki tudják aknázni a Canon fejlett tintatartályait, amelyeket a nyomtatás állásidejének csökkentése érdekében a gyors újratöltéshez alakítottunk ki úgy, hogy ne kelljen a tartályt nyomkodni.

A Canon PIXMA G6050 és a Canon PIXMA G5050 akár 13 ipm fekete és 6,8 ipm színes nyomtatási sebességet biztosít jelentős napi nyomtatást igénylő vállalkozásoknak2. Ezek az apró előnyök összességükben jelentősen tudnak javítani a produktivitáson.

A PIXMA G sorozat új nyomtatói által biztosított költségmegtakarítás és fokozott produktivitás azonban nem jelenti a minőség romlását. A Canon új kidolgozású dedikált pigment fekete tintája pontos, éles és világos szöveget állít elő, ami tökéletesen alkalmas a szakszerű megjelenésű dokumentumok és prezentációk készítésére. A Canon PIXMA G6050 és a Canon PIXMA G5050 emellett élénk szegély nélküli fotókat nyomtat maximum A4-es méretben, egy 13 x 18 cm-es fényképet pedig mintegy 37 másodperc alatt készít el3.

Emellett az iOS-ra és Androidra készült Canon PRINT alkalmazás és a felhőből – ideértve a Google Drive, a Dropbox és az Evernote szolgáltatást – történő nyomtatást célzó PIXMA Cloud Link mindegyik nyomtató esetében okos és kényelmes nyomtatást tesz lehetővé. A folyamat még rugalmasabbá vált, hiszen a Canon PIXMA G6050 és a Canon PIXMA G5050 tulajdonosai vezeték nélkül, közvetlenül nyomtathatnak okoseszközükről az AirPrint (iOS), a Mopria (Android) vagy a Windows 10 Mobile segítségével. Az ennél biztonságosabb kapcsolatot igénylő vállalkozások Ethernet csatlakozást vehetnek igénybe.

A több telephely kialakítására törekvő kisvállalkozók a Canon online elérhető Management Information Base megoldása segítségével mindegyik ilyen nyomtatót távolról felügyelhetik. A rendszer lehetővé teszi a tintaszint és a nyomtatott lapszám egy helyről történő ellenőrzését, hogy meg lehessen rendelni a pótlást, mielőtt kifogyna.

A Canon PIXMA G6050 és a Canon PIXMA G5050 számos új hordozóval kompatibilis, alkalmas például mágneses fotópapír, ragasztós hátú fotópapír és 3,5 x 3,5 hüvelykes négyzetes fotópapír nyomtatására. Ezt azok is élvezhetik, akik otthon kívánnak kreatívkodni nyomtatójukkal.

 

A Canon legújabb, nagy mennyiséget kiszolgáló újratölthető tintatartályos nyomtatói segítségével a kisvállalkozások és az otthonról dolgozók anélkül élvezhetik a költséghatékony produktivitást és a nagy oldalkapacitást, hogy engedniük kellene a dokumentumok minőségi igényeiből.


Hirdetés:

A Canon PIXMA G6050, a Canon PIXMA G5050 és a Canon PIXMA GM2050 2019 júniusától érhető el.

A Canon PIXMA G6050 legfontosabb jellemzői:

Integrált tintatartályok

Négy nagy kapacitású újratölthető tintatartály
Nagy oldalkapacitás

18 000 oldal három fekete tintával vagy 7 700 oldal egy készlet színes tintával1
350 lapos papírkapacitás

Sima papírból nagy kapacitás, ebből 250 lapot az elülső kazetta, 100 lapot a hátsó papírtartó fogad be
Nyomtatás, fénymásolás, szkennelés
Easy Ink szállítási emlékeztetővel kompatibilis

A Canon PIXMA G6050 legfontosabb jellemzői:

 • Integrált tintatartályok
  • Négy nagy kapacitású újratölthető tintatartály
 • Nagy oldalkapacitás
  • 18 000 oldal három fekete tintával vagy 7 700 oldal egy készlet színes tintával1
 • 350 lapos papírkapacitás
  • Sima papírból nagy kapacitás, ebből 250 lapot az elülső kazetta, 100 lapot a hátsó papírtartó fogad be
 • Nyomtatás, fénymásolás, szkennelés
 • Easy Ink szállítási emlékeztetővel kompatibilis

A Canon PIXMA G5050 legfontosabb jellemzői:

 • Integrált tintatartályok
  • Négy nagy kapacitású újratölthető tintatartály
 • Nagy oldalkapacitás
  • 18 000 oldal három fekete tintával vagy 7 700 oldal egy készlet színes tintával1
 • 350 lapos papírkapacitás
  • Sima papírból nagy kapacitás, ebből 250 lapot az elülső kazetta, 100 lapot a hátsó papírtartó fogad be
 • Színes nyomtatás
 • Easy Ink szállítási emlékeztetővel kompatibilis

A Canon PIXMA GM2050 legfontosabb jellemzői:

 • Integrált tintatartály
  • Nagy kapacitású újratölthető tintatartály
 • Nagy oldalkapacitás
  • 18 000 oldal három fekete tintával1
 • 350 lapos papírkapacitás
  • Sima papírból nagy kapacitás, ebből 250 lapot az elülső kazetta, 100 lapot a hátsó papírtartó fogad be
 • Fekete-fehér nyomtatás
 • Easy Ink szállítási emlékeztetővel kompatibilis

1 A telepítést követően elsőként használt tintatartály kevesebb oldalt nyomtat a későbbi cseretartályoknál, mivel a beállítás során a nyomtatófejet bizonyos mennyiségű tintával tölti fel. A nyomtatási oldalszámok a Canon egyéni tesztelési módszerén alapuló becsült adatok; a tesztekhez az ISO/IEC 24712 színskálát alkalmazzuk a folyamatos nyomtatás szimulációja során, az induló beállítás után tartálycserével. 
A fekete-fehér és színes oldalkapacitás nem vonható össze.
Az oldalkapacitás jelentősen változhat a nyomtatott tartalom és egyéb tényezők függvényében.Az oldalkapacitás a Canon egyéni tesztelési módszerén alapuló becsült adat; a tesztekhez az ISO/IEC 19752 monokróm színskálát alkalmazzuk a folyamatos nyomtatás szimulációja során, az induló beállítás után tartálycserével.

2 Alapértelmezett üzemmódban, nemzetközi szabványok szerint mérve. A sorozatos nyomtatás során a nyomtató lassulhat, hogy megelőzze a belső hőmérséklet emelkedését.
3 A fotónyomtatási sebesség az ISO/JIS-SCID N2 szabvány Photo Paper Plus Glossy II papírra történő alkalmazását jelentő alapértelmezett beállításon alapul, nem veszi figyelembe a hoszt számítógép adatfeldolgozásának időigényét.

www.canon.hu

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x