hírek

110 milliomodik cserélhető EF Canon objektív

Új mérföldkőhöz érkezett a Canon az objektívgyártás területén: legyártotta ugyanis a 110 milliomodik EF-sorozatú cserélhető objektívét is[i] – egy ultranagy látószögű Canon EF 11-24mm f/4L USM zoomobjektívet.

A Canon egyik védjegyének számító cserélhető EF objektív-sorozat gyártása 1987-ben kezdődött az utsunomiyai üzemben – az első EOS sorozatú tükörreflexes fényképezőgép megjelenésével együtt. Azóta is világszerte növekszik a kereslet a felhasználók széles köre által kedvelt Canon EOS termékek és objektívek iránt. Az igények kielégítése érdekében a gyártás ma már négy bázison történik.canon 110 milliomodik ef objektiv

A Canon fennállása óta mindig is arra törekedett, hogy lendületet adjon a fotózás és a képalkotó technológiák iparágának, így ennek megfelelően számos újdonsággal[ii]  jelentkezett, például az ultrahangos motorral (USM) működő objektívvel, a képstabilizátor (IS) technológiával, a többrétegű diffrakciós optikai (DO) lencsetaggal és a Subwavelength Structure Coating (SWC) elnevezésű tükröződéscsökkentő technológiával.

 

2015 februárjában bemutatott, és most 110 milliomodikként  legyártott EF objektív  az EF 11-24mm f/4L USM, 11 mm-es minimális fókusztávolságának köszönhetően a világ legszélesebb látószögével büszkélkedhet[iii]. Az új tervezésű optikai kialakítással készült objektív három olyan aszférikus lencsét foglal magában, amelyek maximális képminőséget és minimális torzítást garantálnak.

A vállalat gazdag EF objektív termékcsaládjában jelenleg összesen 71 modell található, köztük a digitális filmkészítéshez készített EF Cinema objektíveket is. A Canon magas szintű szakértelmére építve folyamatosan fejleszti képalkotó technológiáinak gazdag tárházát. Kivételes és megbízható objektívek, valamint fényképezőgépek gyártására törekszik, miközben megállás nélkül gazdagítja a fotó- és videókészítés terén meglévő ismereteket. A Canon termékkínálata a fotósok valamennyi igényét kielégítik – a kezdőktől egészen a képzett amatőrökig és a professzionális felhasználókig.


Hirdetés:

 

[i] 2015. június 22-én

[ii] A tükörreflexes és a kompakt rendszerű fényképezőgépekhez gyártott cserélhető objektívek terén

[iii] 2015. július 8-i dátum szerint, a Canon felmérése alapján. A halszemoptikákat itt nem vették figyelembe.

Canon.hu

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük