Bejelentés,  Sigma

Megjelent: Sigma 24-70mm F2.8 DG DN II | Art

Sigma 24-70mm F2.8 DG DN II Art
Sigma 24-70mm F2.8 DG DN II art

 

A SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art objektív a legújabb fejlesztés a sigma art szériájában, amelyet kimagasló optikai teljesítmény és robusztus kialakítás jellemez. A gyártó a napokban jelentette be a 2. szériás ART családba tartozó zoom objektívjét, amiben ugyan nincs IBIS, ellenben sokkal gyorsabb és pontosabb az AF.

19 optikai elemet tartalmaz, 15 csoportban, beleértve 6 FLD (alacsony szórású) és 2 SLD (speciális alacsony szórású) elemet, valamint 5 aszférikus lencsét. Ezek a komponensek segítenek minimalizálni vagy csökkenteni a kromatikus aberrációt, és az esetleges színhibákat, így biztosítva a kiváló élességet / színhűséget a teljes zoom tartományban. Az új 24-70mm F2.8 DG DN II modell továbbfejlesztett lencseelrendezéssel és speciális üvegelemekkel rendelkezik, hogy minimálisra csökkentse a torzítást és a kromatikus aberrációt. A nagy rekesznyílás (F2.8) lehetővé teszi a lenyűgöző bokeh-hatást, amely elengedhetetlen a portréfotózáshoz.

Az objektív új, nagy válaszidejű lineáris (ún. HLA motorral) van felszerelve, amely háromszor gyorsabb autofókuszt biztosít, mint az előző modell. Ez különösen hasznos videók készítésekor és gyorsan mozgó témák fotózásakor. Az objektív minimális fókusztávolsága 17 cm, maximális nagyítása pedig 1:2.7, így ideális közelképekhez és szűk helyeken történő fotózáshoz.

Időjárásálló tömítésekkel rendelkezik, amelyek megvédik a portól és a nedvességtől. Ezáltal kiváló választás kültéri fotózáshoz, még kedvezőtlen időjárási körülmények között is. Emellett nano porózus bevonattal és szuper több rétegű bevonattal van ellátva, amelyek minimalizálják a becsillanást és a szellemképeket, biztosítva a kontrasztos és színhű képeket még ellenfényben is.

Az új modell 7%-kal kisebb és 10%-kal könnyebb, mint az előző változat, miközben megtartja a SIGMA híres optikai és váz alkotta minőségét. Az objektív mérete 87.8 mm átmérőjű és 120.2 mm hosszú, súlya pedig mindössze 745 g (L-bajonett). Az objektív a fotósok számára könnyű kezelhetőséget és hordozhatóságot kínál, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a teljesítmény terén.

A lenti videóban hangsúlyozzák is, hogy az új modell autofókusza még pontosabb és megbízhatóbb, így a fotósok könnyedén megörökíthetik a legkisebb mozdulatokat is.

Ebben a rövid 3 perces videóban megtekintheted a legújabb ART modell minden fontosabb részletét.

 

 

 

Sigma 24-70mm F2.8 DG DN II | Art specifikáció

Gyújtótávolság 24-70 mm
Maximum rekesz f 2.8
Minimális blende f 22
Blendék  11 db lamella
Kiosztás 19 elem / 15 csoportban (6 FLD, 2 SLD, 5 aszférikus lencse)
Közelpont 17 cm
Filter méret 82 mm
Rajzolat fullframe
Élességállítás autófókusz / manuális
Beépített stabilizátor nincs információ
Súly 745 g
bajonett SONY E / L

 

Ez az objektív tökéletes választás mind a profi, mind az amatőr fotósok számára, akik kiváló minőségű és sokoldalú zoomobjektívet keresnek. Az új fejlesztések révén a SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art minden tekintetben megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

 

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Make a review?

7
Your Final Score: 7.0