Hirdetés:
Hirdetés:

Fontosabb információk:

Nordix Fotóstúdió
7.000.00 HUF (nettó)

Nordix Fotóstúdió

Nordix fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

Bemutatkozás:

A NORDIX bérelhető fotóstúdió letisztult, természetközeli, északi lakberendezési stílusban kialakított termeiben várja vendégeit összesen 300 négyzetméteren.

 

Felszerelések:

Nincs információnk erről.

 

Setup(ok) a stúdióban:

A Rustic termünk naturális berendezési stílusával és színeivel a természetességet képviseli. A fotóstúdió legnagyobb terme, 120 négyzetméteren, berendezett étkezővel, nappalival, hálóval és további egyedi installációival.

A Boho terem dekorációját a bohém, vadregényes, vagány esküvők inspirálták. Szintén természetközeliség jellemzi a 65 négyzetméteres teret, amiben egy különleges grafikával díszített fal is helyet kapott. Kanapé, hálószoba és gyerekrész is kialakításra került.

 

Lemondási feltételek:

Foglalásodat a foglalás időpontját megelőző három napon belül nincs lehetőséged lemondani, egyébként nincs egyéb feltétele a lemondásnak.

 


IDŐPONTFOGLALÁS

Neved (kötelező):

Email címed (kötelező):

Üzeneted a stúdiónak:
A levélbe írd bele a foglalás időpontját, és időtartamát is (hány órára foglalnád le a stúdiót)!
FONTOS, hogy ez az időpontfoglalás elküldése nem tekinthető végleges foglalásnak. A szabad időpontokról és a foglalás véglegesítéséről a stúdió fog értesítést küldeni neked.


Az ajánlatkérő űrlap elküldésével elfogadod, hogy a kiválasztott stúdió adataidat tárolhatja és kezelheti saját rendszerében. Ezt azonban a stúdió saját adatvédelmi irányelvei alapján adminisztrálja és kezeli, illetve informálja feléd.
A stúdió áraiért és a feltüntetett információk valódiságáért a FotosHirek.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal, azokért kizárólag az adott fotóstúdió felelős, éppen ezért az ebből származó, vagy ezzel összefüggésbe hozható félreértésekért, és károkért a FotósHírek.hu weboldal, illetve szerkesztősége felelősségre nem vonható, és kártérítésre sem kötelezhető, mentesül e vádak alól.

Árak, egyéb információk:

 • Bemutatkozás

  A NORDIX bérelhető fotóstúdió letisztult, természetközeli, északi lakberendezési stílusban kialakított termeiben várja vendégeit összesen 300 négyzetméteren.

 • Bérlési díj / óra (nettó)

  7.000 Ft

 • Minimális bérlési idő:

  1 óra

 • Sminkasztal

  Van

 • Stúdió típusa

  Napfénystúdió

 • Asszisztencia az árban

  Nincs

 • Parkolási lehetőség

  Zárt parkolóban

 • WiFi az árban

  Van

 • Akciós ajánlat:

  Jelenleg nincs akciónk

Térkép:

Kapcsolat:

 • Cím
  Budapest, Berni utca 1, 1045 Magyarország
Hirdetés:
Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás