Kezdőlap » Single Tag

Single Tag

17 stúdió van az adatbázisban.

Photobox Győr

Photobox Győr

fotostudio,studio győr,lakasstudio,fotos muterem,gyori studio

5.500.00 HUF (nettó)

120 nm Győr belvárosában, csodálatos díszletek, több tematikusan berendezett szoba, profi szolgáltatók igény szerint! Ez vár rád ha a Photobox Győrt választod!

Pixel-Room

PixelRoom

bérelhető fotóstúdió Budapest,fotóstúdió,fotóműterem Budapest

3.500.00 HUF (nettó)

A Pixel Room fotóstúdió fotósoknak, fotósoktól. A stúdió berendezésekor célunk az volt, hogy minden fotós - akár kezdő, akár profi - megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő felszerelést és inspiráló környezetet. Műtermünk teljes stúdiófelszereléssel rendelkezik, adottságaiból fakadóan természetes fények vagy stúdióvilágítás mellett is dolgozhatsz.

Nordix fotóstúdió

Nordix Fotóstúdió

Nordix fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

7.000.00 HUF (nettó)

A NORDIX bérelhető fotóstúdió letisztult, természetközeli, északi lakberendezési stílusban kialakított termeiben várja vendégeit összesen 300 négyzetméteren.

Holker-nyitott műterem

Holker-nyitott műterem

Holker fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.118.00 HUF (nettó)

Az 5,5 méteres holkerben végződő, profin felszerelt klipforgatásra is alkalmas, klasszikus fehér műtermet, különböző stílusokat képviselő tágas enteriőröket bérelhettek családi fotózáshoz, reklámfotózáshoz, zsánerképekhez online foglalási rendszerünkön keresztül. 200 méterre a Nagyvárad téri metróállomástól, az Elnök utca 1. szám alatti egykori hatalmas ipari csarnokban, 320 négyzetméteren. Bankkárytás fizetési lehetőség, zuhanyzó, sminkállomás, teherlift. Rengeteg háttér. Szívesen várjuk a kiskedvenceket is!

Fotó Hajdú fotóstúdió Sopron

Fotó Hajdú fotóstúdió

fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió, Fotó Hajdú fotóstúdió,műterem Sopron,fotó stúdió Sopron

5.000.00 HUF (nettó)

Sopron és környéke legnagyobb (35 nm) és legjobban felszerelt FOTÓ MÜTERME / STÚDIÓJA. Professzionális felszereléssel, sokféle háttérrel, háttér tartó rendszerrel, "green box"-al, kisebb és nagyobb sokféle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).

Prime Studio 3

Prime Stúdió

Prime Stúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban többféle fal- és padlófelület, gyönyörű ablakok, és többféle anyagháttér biztosítja a díszletet a sokszínű képekhez. A többszínű falak a munkát gyorssá és hatékonnyá teszik, hiszen csak a modellt és a világítást kell mozgatni. Stúdiónk ideálisan 8-10 fő fogadására alkalmas.

Moment Photostúdió

Moment Photostudio

Moment Photostudio, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban főleg Kismama, Glamour, Családi, Gyermek fotózások valósulnak meg, de papírháttereink segítségével üzleti portrék is elkészíthetők.

J68 fotóstúdió
Népszerű stúdió

J68 Fotóstúdió

J68 fotóstúdió, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónk 75 nm-es belvárosi napfénystúdió a Corvin-negyednél. Két egybenyitott szoba hatalmas ablakokkal, romantikus vintage, elegáns barokk és letisztult industrial szobabelsőkkel, igényes berendezéssel az évszaknak megfelelő dekorációval várjuk a fotósokat és modelljeiket.

studio_different
Népszerű stúdió

Studio Different

Studio Different, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

3.149.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónk kiválóan alkalmas divat, portré és portfólió fotózásra. Különlegessége az esőztető zunahnyzó. A stúdió központi eleme a fehér holker.

Estudio4rent_enterior0475

Estudio4rent

Estudio4rent, fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió,műterem Budapest,fotó stúdió Budapest

4.300.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, a XIII. kerület Hegedűs Gyula u. 23. fsz. 3. szám alatt található.

adamkoncsek2
Népszerű stúdió

Studio Adam Koncsek

adam koncsek studio, bérelhető fotóstúdió Budapest, Budapesti műterem, fotóstúdió Budapest, stúdió bérlés

5.000.00 HUF (nettó)

168nm hasznos területű osztatlan studio, óriási mozgásteret ad, akár egy nagyobb stábnak is. A helyiség részlegesen is, vagy akár teljesen besötétíthető műtermi fotózáshoz vagy videózáshoz.

sls
Népszerű stúdió

SLS

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapest, fotóstúdió Budapest, SLSFOTO Photography Studio

5.000.00 HUF (nettó)

Az Oktogon közvetlen szomszédságában található műtermünk, egy olyan alkotó környezet, ami számtalan kreatív lehetőséget kínál portré, család, kismama gyermek, reklám, és webshop fotózásások megtartásához. Stúdiónkat saját igényeinkhez alakítottuk ki, de úgy gondoljuk, hogy más fotósok is örömüket lelhetik az itt kínálkozó lehetőségekben.

little grandma hinta
Népszerű stúdió

Little Grandma Studio

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapesten, fotóstúdió Budapest, Little Grandma stúdió

7.000.00 HUF (nettó)

Napfényes stúdiónkban mindenféle világítást kipróbálhatsz, amiben legjobb tudásunk szerint asszisztálunk. Állandó fények és vakuk is a rendelkezésetekre állnak, valamint egy ön-álló V-flat, fekete és fehér oldalakkal.

foto-studio-01
Népszerű stúdió

G3 stúdió

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóstúdió Budapest, G3 stúdió, napfénystúdió Budapest

5.000.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónkat 2012-ben nyitottuk meg, azzal a céllal, hogy a fotóműterem bérlés egyszerű folyamat legyen, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Mivel fotósok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükség egy-egy munka során, és mindezt biztosítjuk is számodra.

studio_montazs_1
Népszerű stúdió

Studio Montázs

bérelhető fotóstúdió Budapest, fotóműterem Budapest, fotóstúdió Budapest, studio montázs

7.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Buda szívében, 110 négyzetméteren várja a fotósokat és a különleges környezetre vágyó modelljeiket. A műterem 80 négyzetméteres egylégterű stúdió, melyet egész nap bejár a fény. Négy jól elkülönülő enteriőrt hoztunk létre benne, hogy egyszerre több stílus is kipróbálható legyen.

FenymuhelyVilagitas
Népszerű stúdió

Fényműhely Fotóstúdió

Budapesti műterem, Fényműhely fotóstúdió, fotóstúdió

4.000.00 HUF (nettó)

Mindkét teremben több mint 15.000 lumen, a delelő napfényt idéző (5500K) alapvilágítás a mennyezeten, plusz több ezer wattnyi folyamatos fényű softbox ami ideális videós munkákhoz!

KreatíV Sarok lakásstúdió

KreatíV. Sarok

fotóstúdió, bérelhető fotóstúdió, lakás stúdió, lakásstúdió Budapesten

3.600.00 HUF (nettó)

A KreatíV. Sarok egy olyan hely, ahol kezdő fotósoknak, sminkeseknek, illetve oktatóknak biztosítok helyszínt. Azoknak akiknek nincs lehetősége, vagy kedve extra fotós eszközök megvételére munkájuk professzionális befotózásához. Ahogy mondani szoktam: " a jó fotókhoz kis hely is elegendő ".

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)