Hirdetés:

Fotóstúdió Budapesten

9 stúdió az adatbázisban

studio69

Studio 69

4.900.00 HUF (nettó)

Kezdőbarát, bérelhető fotóstúdió Budapesten. 100nm enetriőr stúdió 3 műteremmel és kiszolgáló helyiségekkel (külön smink/öltörző és fürdő), valamint egy egyedülálló effekt padlás, szintén 100nm-en: vizes, lisztes, UV festékes fekete mosható múanyag héttérrel, gémállványos setuppal, betonpadlóval, zongorával...

Pixel-Room

PixelRoom

3.500.00 HUF (nettó)

A Pixel Room fotóstúdió fotósoknak, fotósoktól. A stúdió berendezésekor célunk az volt, hogy minden fotós - akár kezdő, akár profi - megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő felszerelést és inspiráló környezetet. Műtermünk teljes stúdiófelszereléssel rendelkezik, adottságaiból fakadóan természetes fények vagy stúdióvilágítás mellett is dolgozhatsz.

Holker-nyitott műterem
Népszerű stúdió

Holker-nyitott műterem

5.118.00 HUF (nettó)

Az 5,5 méteres holkerben végződő, profin felszerelt klipforgatásra is alkalmas, klasszikus fehér műtermet, különböző stílusokat képviselő tágas enteriőröket bérelhettek családi fotózáshoz, reklámfotózáshoz, zsánerképekhez online foglalási rendszerünkön keresztül. 200 méterre a Nagyvárad téri metróállomástól, az Elnök utca 1. szám alatti egykori hatalmas ipari csarnokban, 320 négyzetméteren. Bankkárytás fizetési lehetőség, zuhanyzó, sminkállomás, teherlift. Rengeteg háttér. Szívesen várjuk a kiskedvenceket is!

Prime Studio 3
Népszerű stúdió

Prime Stúdió

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban többféle fal- és padlófelület, gyönyörű ablakok, és többféle anyagháttér biztosítja a díszletet a sokszínű képekhez. A többszínű falak a munkát gyorssá és hatékonnyá teszik, hiszen csak a modellt és a világítást kell mozgatni. Stúdiónk ideálisan 8-10 fő fogadására alkalmas.

Moment Photostúdió
Népszerű stúdió

Moment Photostudio

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban főleg Kismama, Glamour, Családi, Gyermek fotózások valósulnak meg, de papírháttereink segítségével üzleti portrék is elkészíthetők.


Hirdetés:
studio_different
Népszerű stúdió

Studio Different

3.149.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónk kiválóan alkalmas divat, portré és portfólió fotózásra. Különlegessége az esőztető zunahnyzó. A stúdió központi eleme a fehér holker.

Estudio4rent_enterior0475
Népszerű stúdió

Estudio4rent

4.300.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, a XIII. kerület Hegedűs Gyula u. 23. fsz. 3. szám alatt található.

adamkoncsek2
Népszerű stúdió

Studio Adam Koncsek

5.000.00 HUF (nettó)

168nm hasznos területű osztatlan studio, óriási mozgásteret ad, akár egy nagyobb stábnak is. A helyiség részlegesen is, vagy akár teljesen besötétíthető műtermi fotózáshoz vagy videózáshoz.

FenymuhelyVilagitas
Népszerű stúdió

Fényműhely Fotóstúdió

4.000.00 HUF (nettó)

Mindkét teremben több mint 15.000 lumen, a delelő napfényt idéző (5500K) alapvilágítás a mennyezeten, plusz több ezer wattnyi folyamatos fényű softbox ami ideális videós munkákhoz!

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás