Hirdetés:

Single Category

19 stúdió az adatbázisban

backlight studio

BackLight Photo Studio

4.900.00 HUF (nettó)

A belváros nyüzsgésébe egy kis csillogást víve, megépítettük a VIII. kerület központjában fotóstúdiónkat. Várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján. Nem kell megijedni a belvárostól, egy gépkocsi számára a parkolást díjmentesen tudjuk biztosítani! Jöhettek családosan, kedvenccel vagy akár workshopot is szervezhettek hozzánk. Exkluzív berendezésű konyhánkban egy kávéra is a vendégeink vagytok. A konyhán kívül két teremmel rendelkezünk, egy vintage terem valamint egy portré terem ahol egy 240×250 cm rózsafal kapott helyet.

studio69

Studio 69

4.900.00 HUF (nettó)

Kezdőbarát, bérelhető fotóstúdió Budapesten. 100nm enetriőr stúdió 3 műteremmel és kiszolgáló helyiségekkel (külön smink/öltörző és fürdő), valamint egy egyedülálló effekt padlás, szintén 100nm-en: vizes, lisztes, UV festékes fekete mosható múanyag héttérrel, gémállványos setuppal, betonpadlóval, zongorával...

Photobox Győr

Photobox Győr

5.500.00 HUF (nettó)

120 nm Győr belvárosában, csodálatos díszletek, több tematikusan berendezett szoba, profi szolgáltatók igény szerint! Ez vár rád ha a Photobox Győrt választod!

Pixel-Room

PixelRoom

3.500.00 HUF (nettó)

A Pixel Room fotóstúdió fotósoknak, fotósoktól. A stúdió berendezésekor célunk az volt, hogy minden fotós - akár kezdő, akár profi - megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő felszerelést és inspiráló környezetet. Műtermünk teljes stúdiófelszereléssel rendelkezik, adottságaiból fakadóan természetes fények vagy stúdióvilágítás mellett is dolgozhatsz.

Nordix fotóstúdió
Népszerű stúdió

Nordix Fotóstúdió

7.000.00 HUF (nettó)

A NORDIX bérelhető fotóstúdió letisztult, természetközeli, északi lakberendezési stílusban kialakított termeiben várja vendégeit összesen 300 négyzetméteren.

Holker-nyitott műterem
Népszerű stúdió

Holker-nyitott műterem

5.118.00 HUF (nettó)

Az 5,5 méteres holkerben végződő, profin felszerelt klipforgatásra is alkalmas, klasszikus fehér műtermet, különböző stílusokat képviselő tágas enteriőröket bérelhettek családi fotózáshoz, reklámfotózáshoz, zsánerképekhez online foglalási rendszerünkön keresztül. 200 méterre a Nagyvárad téri metróállomástól, az Elnök utca 1. szám alatti egykori hatalmas ipari csarnokban, 320 négyzetméteren. Bankkárytás fizetési lehetőség, zuhanyzó, sminkállomás, teherlift. Rengeteg háttér. Szívesen várjuk a kiskedvenceket is!

Fotó Hajdú fotóstúdió Sopron

Fotó Hajdú fotóstúdió

5.000.00 HUF (nettó)

Sopron és környéke legnagyobb (35 nm) és legjobban felszerelt FOTÓ MÜTERME / STÚDIÓJA. Professzionális felszereléssel, sokféle háttérrel, háttér tartó rendszerrel, "green box"-al, kisebb és nagyobb sokféle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).

Prime Studio 3
Népszerű stúdió

Prime Stúdió

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban többféle fal- és padlófelület, gyönyörű ablakok, és többféle anyagháttér biztosítja a díszletet a sokszínű képekhez. A többszínű falak a munkát gyorssá és hatékonnyá teszik, hiszen csak a modellt és a világítást kell mozgatni. Stúdiónk ideálisan 8-10 fő fogadására alkalmas.

Moment Photostúdió
Népszerű stúdió

Moment Photostudio

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónkban főleg Kismama, Glamour, Családi, Gyermek fotózások valósulnak meg, de papírháttereink segítségével üzleti portrék is elkészíthetők.

J68 fotóstúdió
Népszerű stúdió

J68 Fotóstúdió

5.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónk 75 nm-es belvárosi napfénystúdió a Corvin-negyednél. Két egybenyitott szoba hatalmas ablakokkal, romantikus vintage, elegáns barokk és letisztult industrial szobabelsőkkel, igényes berendezéssel az évszaknak megfelelő dekorációval várjuk a fotósokat és modelljeiket.


Hirdetés:
studio_different
Népszerű stúdió

Studio Different

3.149.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónk kiválóan alkalmas divat, portré és portfólió fotózásra. Különlegessége az esőztető zunahnyzó. A stúdió központi eleme a fehér holker.

Estudio4rent_enterior0475
Népszerű stúdió

Estudio4rent

4.300.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, a XIII. kerület Hegedűs Gyula u. 23. fsz. 3. szám alatt található.

adamkoncsek2
Népszerű stúdió

Studio Adam Koncsek

5.000.00 HUF (nettó)

168nm hasznos területű osztatlan studio, óriási mozgásteret ad, akár egy nagyobb stábnak is. A helyiség részlegesen is, vagy akár teljesen besötétíthető műtermi fotózáshoz vagy videózáshoz.

sls
Népszerű stúdió

SLS

5.000.00 HUF (nettó)

Az Oktogon közvetlen szomszédságában található műtermünk, egy olyan alkotó környezet, ami számtalan kreatív lehetőséget kínál portré, család, kismama gyermek, reklám, és webshop fotózásások megtartásához. Stúdiónkat saját igényeinkhez alakítottuk ki, de úgy gondoljuk, hogy más fotósok is örömüket lelhetik az itt kínálkozó lehetőségekben.

little grandma hinta
Népszerű stúdió

Little Grandma Studio

7.000.00 HUF (nettó)

Napfényes stúdiónkban mindenféle világítást kipróbálhatsz, amiben legjobb tudásunk szerint asszisztálunk. Állandó fények és vakuk is a rendelkezésetekre állnak, valamint egy ön-álló V-flat, fekete és fehér oldalakkal.

foto-studio-01
Népszerű stúdió

G3 stúdió

5.000.00 HUF (nettó)

Fotóstúdiónkat 2012-ben nyitottuk meg, azzal a céllal, hogy a fotóműterem bérlés egyszerű folyamat legyen, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Mivel fotósok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükség egy-egy munka során, és mindezt biztosítjuk is számodra.

studio_montazs_1
Népszerű stúdió

Studio Montázs

7.000.00 HUF (nettó)

Stúdiónk Buda szívében, 110 négyzetméteren várja a fotósokat és a különleges környezetre vágyó modelljeiket. A műterem 80 négyzetméteres egylégterű stúdió, melyet egész nap bejár a fény. Négy jól elkülönülő enteriőrt hoztunk létre benne, hogy egyszerre több stílus is kipróbálható legyen.

FenymuhelyVilagitas
Népszerű stúdió

Fényműhely Fotóstúdió

4.000.00 HUF (nettó)

Mindkét teremben több mint 15.000 lumen, a delelő napfényt idéző (5500K) alapvilágítás a mennyezeten, plusz több ezer wattnyi folyamatos fényű softbox ami ideális videós munkákhoz!

KreatíV Sarok lakásstúdió

KreatíV. Sarok

3.800.00 HUF (nettó)

A KreatíV. Sarok egy olyan hely, ahol kezdő fotósoknak, sminkeseknek, illetve oktatóknak biztosítok helyszínt. Azoknak akiknek nincs lehetősége, vagy kedve extra fotós eszközök megvételére munkájuk professzionális befotózásához. Ahogy mondani szoktam: " a jó fotókhoz kis hely is elegendő ".


Hírlevél feliratkozás