Kezdőlap » hirek » Megnyílt a World Press Photo 2020. kiállítás

Megnyílt a World Press Photo 2020. kiállítás

World Press Photo 2020. kiállítás
World Press Photo 2020. kiállítás

Megnyitotta kapuját az utazó fotókiállítás, a World Press Photo. Hazánkban már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az a fotókiállítás, ami 120 helyszínen ejti rabul a közel 4 milliós nézőközönséget.

A kiállítás évről-évre olyan eseményeket, történeteket, pillanatokat mutatnak be nekünk nézőknek, amik ámulatba ejtenek, elgondolkodtatnak, vagy épp megdöbbentenek. A fotósok szemével látva mi is bepillantást nyerhetünk a történések egy mozzanatába.

A kiállítás 151 felvételét a nemzetközi zsűri 73996 fotóból válogatta. Az elmúlt két évben a Magyar Nemzeti Múzeumban rendezett kiállítás világviszonylatban a második leglátogatottabb volt. Idén is van magyar díjazott! Esther Horvath a környezet kategóriában kapott első díjat.

(Az amszterdami székhelyű World Press Photo Foundation már több mint hat évtizede működik független, nonprofit szervezetként. Védi a sajtófotózás elengedhetetlen feltételeit: a szólásszabadságot, az információszabadságot és a sajtószabadságot.)

A sajtótájékoztatón készült fotókat készítette © Práger Péter

A kiállítás megtekinthető a Magyar Nemzeti Múzeumban 2020.10.25-ig.

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)
Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás

Partnereink:
FOCUS Oktatóközpont / Fotó Oktatás fotóiskola / Soter-Line Oktatási Központ / AB Plusz - VPS SSD csomagok  / AB Plusz SSD webtárhely csomagok / Pragerfoto - Kreatív fotózás / Billingo
Ez itt az Ön helye!
Írjon e-mailt.
Ez is érdekelhet:  Konténerkiállítás: Moholy-Nagy László 125

Hirdetés: