Kezdőlap » Search Result

Search Result

KreatíV. Sarok

3.600.00 HUF (nettó)
  • Budapest, Vörösmarty tér 2, Magyarország

A KreatíV. Sarok egy olyan hely, ahol kezdő fotósoknak, sminkeseknek, illetve oktatóknak biztosítok helyszínt. Azoknak akiknek nincs lehetősége, vagy kedve extra fotós eszközök megvételére munkájuk professzionális befotózásához. Ahogy mondani szoktam: " a jó fotókhoz kis hely is elegendő ".

Népszerű stúdió

Fényműhely Fotóstúdió

4.000.00 HUF (nettó)
  • Budapest, Üllői út 53, Magyarország

Mindkét teremben több mint 15.000 lumen, a delelő napfényt idéző (5500K) alapvilágítás a mennyezeten, plusz több ezer wattnyi folyamatos fényű softbox ami ideális videós munkákhoz!

Népszerű stúdió

Studio Montázs

7.000.00 HUF (nettó)
  • Budapest, Alkotás utca 37, 1123 Magyarország

Stúdiónk Buda szívében, 110 négyzetméteren várja a fotósokat és a különleges környezetre vágyó modelljeiket. A műterem 80 négyzetméteres egylégterű stúdió, melyet egész nap bejár a fény. Négy jól elkülönülő enteriőrt hoztunk létre benne, hogy egyszerre több stílus is kipróbálható legyen.

Népszerű stúdió

G3 stúdió

5.000.00 HUF (nettó)
  • Budapest, Taksony utca 1, Magyarország

Fotóstúdiónkat 2012-ben nyitottuk meg, azzal a céllal, hogy a fotóműterem bérlés egyszerű folyamat legyen, ahol a stábnak csak a munkára kell koncentrálnia. Mivel fotósok vagyunk, ezért pontosan tudjuk, hogy mire van szükség egy-egy munka során, és mindezt biztosítjuk is számodra.

Népszerű stúdió

Little Grandma Studio

7.000.00 HUF (nettó)
  • Budapest, Üllői út 121, Magyarország

Napfényes stúdiónkban mindenféle világítást kipróbálhatsz, amiben legjobb tudásunk szerint asszisztálunk. Állandó fények és vakuk is a rendelkezésetekre állnak, valamint egy ön-álló V-flat, fekete és fehér oldalakkal.

Népszerű stúdió

SLSFOTO Photography Studio

4.000.00 HUF (nettó)
  • Budapest, Aradi utca 16, 1062 Magyarország

Az Oktogon közvetlen szomszédságában található műtermünk, egy olyan alkotó környezet, ami számtalan kreatív lehetőséget kínál portré, család, kismama gyermek, reklám, és webshop fotózásások megtartásához. Stúdiónkat saját igényeinkhez alakítottuk ki, de úgy gondoljuk, hogy más fotósok is örömüket lelhetik az itt kínálkozó lehetőségekben.

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)
Hirdetés:
Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás