Hirdetés:

Promóciós anyag

Az iskolai fotó oktatásról eléggé megoszlanak a vélemények. Sokan bírálják az elmaradottsága miatt, hogy nem a mai trendeknek megfelelő tudás kerül átadásra.

A fotózás egy nagyon dinamikusan fejlődő szakma, amivel még a profi szakembereknek sem könnyű lépést tartani, hogy mindig szinten tarthassák tudásukat. Ezért is érdemes olvasni a FotósHírek.hu-t, mert itt mi mindig gondoskodunk arról, hogy képben legyél az újdonságok kapcsán.


Pár éve még sci-fi volt a drón fotózás és a MILC szó hallatán előbb asszociáltunk egy nőre, mint egy kamerára. Viszont ma már nem húzzuk fel a szemöldökünket és könnyen lehet, hogy már te is birtokában vagy ezeknek az eszközöknek.

Hirdetés:Ezzel szemben sok iskolában még mindig egy Mamiyaba fűzik be a filmet egy klasszikus kisorr háromszög mellett, ahol a műterem hangulatból nem hiányozhat a fixír szag sem. Van ennek egy bája, amit mindenképp érdemes megismerni, és az OKJ jó lehetőséget biztosíthat az alapok elsajátításában, de ha a fotózás egy magasabb iskolájába iratkoznál be, akkor jó szívvel ajánlom Welczenbach Tamás – Fotós Leszek Klubját.


Jelenleg ez Magyarország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő online fotóoktatási portálja, ahol a profi fotóssá válás van fókuszban eltitkolt információk nélkül.
A Fotós Leszek Klub (http://fotosleszek.hu) közel 20 komplex tananyagot kínál, ahol mindenki megtalálhatja a szintjének megfelelő fejlődési lehetőségét, így legyél akár kezdő, akár haladó, lépésről-lépésre építheted a fotós karriered.Hirdetés:

A Klub egyik legnagyobb előnye a rengeteg bónuszon túl, hogy Non-Stop Facebook support rendszer is társul hozzá, ahol személyesen Tamás válaszolja meg a Klubtagok felmerülő kérdéseit, ahová külsős tagok számára nincs lehetőség a csatlakozásra, így egy abszolút VIP közösséget megalkotva.

Ez egy zárt Klub, és csak negyedévente nyitja meg virtuális kapuját a nagyközönség előtt, éppen ezért érdemes jelentkezned még ma Tamás nagyszerű fotó oktatási szolgáltatásához.


Ne töprengj rajta sokat, mert pár nap múlva az ajtó bezárul és várnod kell 3 hónapot!


Látogass el a Fotós Leszek Klub weboldalára és olvasd el a részleteket, és jelentkezz mihamarabb: http://fotosleszek.hu

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás