TIPA díj a CEWE-nek is

Hirdetés:
CEWE Hexxas

A Cewe 2019-ben ismét megszerezte a Technical Image Press Association (TIPA) World Award díját, ezzel gyakorlatilag a fotó- és képalkotási termékek körében idén is a legrangosabb szakmai elismerést kapta meg. A tavaly piacra dobott, hexxas névre keresztelt, hatszögletű elemekből álló és szabadon kombinálható, fényképes fali dekorációt a „Best Photo Print Service“ kategóriában találta a legjobbnak a 30 világhírű fotómagazin kiadójából álló zsűri.

Ezzel a cég már harmadszor nyerte el a rangos kitűntetést – tavaly éppen az effektlakkozott borítójú Cewe Fotókönyvvel jeleskedett -, ami egyedülálló teljesítmény a szektorban.

Az értékelés során kiemelték a hexxas mágneses felfüggesztő rendszerét, amelynek segítségével bárhogyan elrendezhetők a hatszögletű fotólapok, akár egy fényképet, akár izgalmas kollázsokat alkotva.

„A hexxas cégük alkalmazottainak ötlete nyomán, és részlegeink közötti együttműködés eredményeként született meg, ettől még értékesebbé válik számunkra a sikere. A Cewe cégcsoport közel 3900 munkavállalója közül sokan aktívan részt vesznek az innovációs folyamatokban, a különböző országok és osztályok képviselőinek rendszeresen lehetőséget biztosítunk, hogy bemutassák elképzeléseiket. Ezeket az alkalmakat sokszor az eltérő kulturális igények szülik, és remek lehetőséget kínálnak a kollégák látókörének szélesítésére is”

– hangsúlyozta Zoboki Zoltán, a Cewe Magyarország ügyvezető igazgatója, a hazánkban is elérhető hexxas elismerésével kapcsolatban.

www.cewe.hu

Hirdetés:
Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás


Ez is érdekelhet:  Piros pont díjat nyert a Nikon két modellje

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .